۸۰۷۱۲۴
۱۱ نظر
۵۰۰۴
۱۱ نظر
۵۰۰۴
پ

انتقال آب از دریای عمان به سیستان و بلوچستان

نماینده مردم زابل در مجلس گفت: راهکار رفع مشکلات منطقه سیستان خروج از اقتصاد تک بعدی و ایجاد فرصت های شغلی دیگر به ویژه با استفاده از فرصت های مرزی و منطقه آزاد سیستان است، زیرا اقتصاد و اشتغال از کشاورزی در منطقه سیستان باید به قسمت های دیگری از جمله گردشگری، خدمات، صنعت و مرز گرایش پیدا کند و از کشاورزی خارج شود.

خبرگزاری ایسنا: نماینده مردم زابل در مجلس گفت: راهکار رفع مشکلات منطقه سیستان خروج از اقتصاد تک بعدی و ایجاد فرصت های شغلی دیگر به ویژه با استفاده از فرصت های مرزی و منطقه آزاد سیستان است، زیرا اقتصاد و اشتغال از کشاورزی در منطقه سیستان باید به قسمت های دیگری از جمله گردشگری، خدمات، صنعت و مرز گرایش پیدا کند و از کشاورزی خارج شود.

حبیب الله دهمرده افزود: مشکلات زیادی در تامین آب شرب مردم سیستان و به ویژه زاهدان وجود دارد که از سوی مسئولان و کارشناسان امر چاره اندیشی نشده است و هیچ منبع آبی دیگری جز رودخانه هیرمند برای تامین آن وجود ندارد، مسئولان افغانستانی هم پایبند به اجرای قرارداد با ما نبوده اند.

دهمرده در ادامه بیان کرد: میزان تبخیر آب چاه نیمه ها طی یک سال به اندازه ۱۰ سال آبرسانی به زاهدان است. با وجود گذشت ۴۰ سال از پیروزی انقلاب هنوز برای تامین آب شرب منطقه سیستان برنامه ریزی درستی انجام نشده است.

وی با اشاره به مشکلات سیستان گفت: برای اشتغال مردم سیستان برنامه های زیادی را پیگیری کردیم تا به جز کشاورزی، مردم منطقه در زمینه های دیگر مانند کار در کارخانه ها هم فعالیت داشته باشند.

وی افزود: احداث کارخانه ها از جمله کارخانه لوله، لاستیک، کاشی و سرامیک، انرژی بادی ۵۰ مگاواتی میل نادر در حال انجام و پیگیری است و با راه اندازی آن بیش از هزار نفر از مردم بومی منطقه مشغول به کار می‌شوند، در حوزه گردشگری هم با توجه به ظرفیت های خیلی خوب سیستان کارهای زیادی در حال انجام است.

وی اضافه کرد: دو قانون برای نجات رودخانه هیرمند و رفع مشکلات ناشی از بی آبی در برنامه ششم دیده شده است، البته به دنبال گزینه های مختلف دیگر به جز آب هیرمند هستیم، از جمله آن می توان به دستاورد بزرگ کشور یعنی آب های ژرف اشاره کرد که پس از مطالعات اولیه که با ۱۶۰ تریلیون تومان تجهیزات به کار گیری آغاز شده است به نتایج کامل دست یافتیم و در صورت تایید معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور به بهره برداری می رسد.

دهمرده ادامه داد: تبخیر آب و رسوب گذاری از چاه نیمه ها از مهم ترین مشکلات و چالش هایی است که در مجلس شورای اسلامی دنبال می شود و ایجاد کمربند سبز برای جلوگیری از رسوب گذاری در چاه نیمه ها نیز مورد بررسی قرار گرفته است.

وی بیان کرد: از آن جایی که سیستان منبع آبی به جز هامون ندارد، وزارت نیرو وظیفه دارد در تامین منابع آبی پایدار از هیچ کوششی دریغ نکند، در این راه هر گونه کوتاهی قابل گذشت نخواهد بود.

وی اظهار کرد: انتقال آب از دریای عمان که ظرفیت های بالایی دارد در دستور کار مجلس قرار گرفته است، باید خود تحریمی را کنار بزنیم و مانند مردم دنیا به خوبی از آن به نفع مردم استفاده کنیم .

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      تولید اب از دریا یکی از گزینه هاست و راز بقای طرح های ملی کاهش هزینه ها ، و توجیح اقتصادی انهاست ، میزان انرژی مصرف شده در اب شیرین کن های کشورهای همسایه ، می تواند صادرات نفت انها را تحت تاثیر قرار دهد از طرفی گرمای ایجاد شده درصنایع فولاد و هسته ای می تواند « یکی » از راههای تولید اب شیرین باشد .درست کار کردن از « کارکردن » مهمتر است .

    • بدون نام

      آفرین
      با انتقال آب از دریای عمان حتی به مرکز ایران می توان یکبار برای همیشه مشکل کم آبی و بحران آب را حل کرد
      ذخیره سازی .ایحاد دریاچه مصنوعی .تصفیه آب .خنک سازی صنایع سنگین . ذخیره سازی.تغییر اکوسیستم از کویری و خشک و بیابانی به نیمه خشک وحاصلخیزی و جلوگیری و محدود سازی کویر وووووو از مزایای انتقال آب از سواحل مکران به سیستان و بلوچستان قهرمان و سایر نقاط بحرانی مرکز و شرق ایران می باشد
      فکر هست ایده هست راه کار هست اراده عمل می خواهد
      دست اندرکاران بسم الله
      به عمل کار برآید به سخندانی نیست

    • بدون نام

      این که می‌گفت یک آب زیرزمینی توی سیستان هست که تا ۷۰ سال آب ایران رو تأمین می کنه

    • ایزیان

      انرژی مورد نیاز آب شیرین کن، باتوجه به ظرفیت سیستان و بلوچستان میتوان از باد و خورشید تامین بشه .ساخت نیروگاه خورشیدی و بادی از اولویت های تولید انرژی در منطقه هست

    • ایزیان

      انرژی مورد نیاز آب شیرین کن، باتوجه به ظرفیت سیستان و بلوچستان میتوان از باد و خورشید تامین بشه .ساخت نیروگاه خورشیدی و بادی از اولویت های تولید انرژی در منطقه هست

    • بدون نام

      ۱۶۰ تریلیون تومان ؟؟!!

    • بدون نام

      ۱۶۰ تریلیون تومان؟؟!!

    • بدون نام

      در کویر مرکزی می توان یک دریاچه ی آب شور ایجاد کرد که آب و هوای اطراف را مرطوب می کند ودر اطراف می توان جنگل زیتون ایجاد کرد.....اما......باید متخصص ها مطالعه و تحقیق کنند و نظر آنها ملاک باشد.....البته اگر متخصص وجود داشته باشد و دلسوز باشند .....کسی که خانواده اش در امریکاست حتما خودش هم دارد زمینه ی رفتن را جور می کند آیا دلش به سیستان می سوزد؟

    • بدون نام

      چند کیلومتر لوله اضافه کنید به سمنان هم برسد دیگر از آب خزر استفاده نکنید

    • کارشناس

      انتقال آب از جنوب ایران به داخل ایران کار بسیار خوب وپسندیده واشتغال زا است بخصوص برای استانهای جنوب شرقی ومستعد بودن برای کشاورزی ومردمان پاک وشریف که خلاقیت بسیاری از کارهای اقتصادی را برای مملکت دارند ان شاء الله که هر چه زود تر آغاز به کار شود

    • دیار

      طرح توجیهی و نیروی کار ماهر و ادوات هست درست.
      حسن اقا به عمل کار براید...

      دلسوز مردمت خاکت باش.



      علی برکت الله

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج