۱۳۴۸۸۸
۱ نظر
۵۰۴۰
۱ نظر
۵۰۴۰
پ

طرز تهیه انواع نان (۲)

در این مطلب چند قسمتی، طرز پخت و تهیه انواع نان‌های متنوع و خوشمزه را برایتان آموزش داده ایم. برخی از آنها برای صبحانه، برخی برای وعده های اصلی غذا و برخی دیگر را حتی به‌عنوان دسر یا همراه با چای یا قهوه می‌توان سرو و میل کرد.

طرز تهیه انواع نان (2)

برترین ها: در این مطلب چند قسمتی، طرز پخت و تهیه انواع نان‌های متنوع و خوشمزه را برایتان آموزش داده ایم. برخی از آنها برای صبحانه، برخی برای وعده های اصلی غذا و برخی دیگر را حتی به‌عنوان دسر یا همراه با چای یا قهوه می‌توان سرو و میل کرد.

برای آشنای با مراحل پخت این نان‌ها با ما همراه باشید.

نان تاکو

• زمان تهیه: 10 دقیقه

• زمان پخت: 30 دقیقه

مواد لازم

• 150 گرم آرد ذرت

• 1/2 قاشق چایخوری نمک

• 1/2 لیوان آب ولرم

• 2 قاشق غذاخوری روغن مایع

طرز تهیه انواع نان (2)

طرز تهیه

۱. برای تهیه نان تاکو، ابتدا در يك ظرف آرد ذرت، نمک و روغن مایع را مخلوط کنید، سپس آب ولرم را اضافه و با هم مخلوط کنید تا خمیري یکدست حاصل شود. (مي توانيد به جای این نان از نان لواش براي اين منظور استفاده كنيد.)

۲. به مدت ۳-۴ دقيقه خمیر را ورز دهید تا زمانیکه نرم شود، سپس خمیر را درکیسه پلاستیکی قرار دهید و به مدت ۱ ساعت به آن زمان دهيد.

۳. خمیر را به گلوله هاي کوچک تقسیم کنید.

۴. روی يك سطح صاف آرد بپاشید و گلوله ها را با وردنه به شکل دایره باز کنید تا خميري نازك بدست آيد.

۵. خمير نان تاكو را در روغن سرخ کنید و اواسط سرخ شدن، آن را از وسط تا کنید و به همان صورت نگه دارید تا حالت U بگیرد تا بتوانید با مواد تاكو آن را پر كنيد.

نان ترتیلا (نان ذرت)

• زمان تهیه: ۲۰ دقیقه

• زمان پخت: ۲۰ دقیقه

مواد لازم

• ۵۰۰ گرم آرد ذرت یا آرد سفید

• ½ پیمانه آب گرم

• ۱۰۰ گرم روغن جامد یا مارگارین

• ۱/۲ قاشق مرباخوری بیکینگ پودر

طرز تهیه انواع نان (2)

طرز تهیه

۱. برای تهیه نان ترتیلا یا نان ذرت، ابتدا آب، بیکینگ پودر و نمک را در کاسه ای با روغن جامد مخلوط کنبد. آرد ذرت را کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر دیگر به دست نچسبد.

۲. خمیر را ورز دهید و حدود۱۰ تا ۱۵ دقیقه در کیسه ی نایلون بگذارید تا بماند یا روی کاسه را با نایلونی بپوشانید تا خمیر به اصطلاح ور آید.

۳. خمیر را به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم کنید و روی خمیرها را با نایلون بپوشانید. هر قسمت را با وردنه نازک و گرد باز کنید. هر دایره حدوداً به قطر ۲۵ تا ۳۰ سانتی‌متر باشد.

۴. یک تابه چدنی یا تابه ای که تفلون نباشد را با حرارت زیاد خوب گرم کنید و با روغن خیلی کم، هر نان ترتیلا یا نان ذرت را حدود یک دقیقه در روغن بگذارید تا بپزند و هر دو طرفش خوب پخته شود.

۵. آن ها را از تابه خارج کنید. نان ترتیلا را پس از سرد شدن، در داخل محفظه ای قرار دهید تا خشک نشوند.

نان یوفکا

• زمان تهیه: ۳۰ دقیقه

• زمان پخت: ۲۰ دقیقه

مواد لازم

• ۱ ۳/۲ پیمانه آرد گندم الک شده

• ۱ قاشق چایخوری نمک

• ۲/۳ پیمانه آب ولرم

• ۲ قاشق سوپخوری روغن زیتون

• روغن زیتون (برای سرخ کردن)

طرز تهیه انواع نان (2)

طرز تهیه

۱. برای تهیه نان یوفکا، ابتدا در یک کاسه متوسط ، آرد و نمک را با هم مخلوط کنید.

۲. روغن زیتون را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. آن را ورز دهید تا خمیر یکدستی بدست آید. (اگر حالت چسبندگی داشت کمی آرد اضافه کنید.)

۳. روی خمیر را با محافظ پلاستیکی بپوشانید و اجازه دهید در دمای اتاق به مدت ۴ ساعت و یا در یخچال به مدت یک شب خمیر بماند.

۴. خمیر را به ۶ قطعه مساوی تقسیم کنید. هر قطعه را به شکل یک توپ درآورید. توپ های خمیر را با یک حوله آشپزخانه تمیز بپوشانید و اجازه دهید در دمای اتاق به مدت ۱۵ دقیقه بماند.

۵. روی یک سطح صاف آرد بپاشید. هر رول توپ را به صورت بسیار نازک با وردنه پهن کنید. یک تابه را بر روی حرارت متوسط قرار دهید. در تابه روغن زیتون بریزید و اجازه دهید داغ شود. خمیر نازک را در روغن به مدت ۱-۲ دقیقه قرار دهید. با استفاده از یک کاردک مخصوص برای طرف دیگر این کار را تکرار کنید.

۶. با استفاده از کاردک، نان را از روغن خارج کنید و روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

نان سیر

• زمان تهیه: ۱۵ دقیقه

• زمان پخت: ۳۵ دقیقه

مواد لازم

• ۵ حبه سیر

• ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

• ۱ بسته نان تست بزرگ

• ½ پيمانه کره

• ۱قاشق غذاخوری جعفری خرد شده

• ۲ قاشق غذاخوری پنیر پارمسان رنده شده (اختیاری)

طرز تهیه انواع نان (2)

طرز تهیه

۱. برای تهیه نان سير، ابتدا فر را روي ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) تنظیم كنيد.

۲. سیر را خرد كنيد و آن را در یک ظرف بريزيد، روغن زیتون را اضافه كنيد و روي حرارت به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهيد تا كمي نرم شود. سير باقیمانده را هم خوب خرد كنيد و همراه با کره، جعفری و پنیر پارمسان به خوبی مخلوط كنيد و سپس مخلوط بالا را به آن اضافه كنيد. اين مخلوط را بر روی دو طرف برش های نان بماليد.

۳. نان سيرها را حدود ۵ دقیقه در فر قرار دهيد. آن ها را از فر خارج و سرو کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت برترین ها هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نظر کاربران

    • لیلا

      خمیرمو آماده کردم ولی ب وردنه میچسبه باز نمیشه خیلی اذیت شدم

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج