خوراک بادنجان با زیتون، برای گیاه خواران
بادنجان ها را مکعبی خرد کرده در روغن زیتون سرخ کرده کنار بگذارید. فلفل دلمه ها را به صورت مکعبی خرد کرده سپس در روغن زیتون سرخ کرده کنار بگذارید.
- بادنجان ... 2 عدد متوسط
- فلفل دلمه قرمز ... 2 عدد بزرگ
- پیاز ... 1 عدد متوسط
- کرفس ... 3 ساقه
- آبلیمو ... 2 قاشق غذاخوری
- زیتون سبز ...250 گرم
- نمک و فلفل ... به مقدار لازم
- رب گوجه فرنگی ... 2 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون ... نصف پیمانه
طرز تهیه:
۱. بادنجان ها را مکعبی خرد کرده در روغن زیتون سرخ کرده کنار بگذارید.
۲. فلفل دلمه ها را به صورت مکعبی خرد کرده سپس در روغن زیتون سرخ کرده کنار بگذارید.
۳. پیاز را به صورت خلال خرد کرده،زیتون و ساقه های کرفس را به صورت ریز خرد کنید.
۴. پیاز،زیتون و کرفس خرده شده را در کمی روغن زیتون سرخ کرده رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده هم بزنید.
۵. بادنجان و فلفل دلمه سرخ شده و آبلیمو را به مواد اضافه کرده هم بزنید.
۶. بگذارید مواد به مدت ۵ دقیقه روی حرارت ملایم بماند سپس در ظرف کشیده و میل کنید.
ارسال نظر