با سالاد انبه و سوپ پيازچه سفره تان را بیارایید
دستور آشپزی: ماهي با سس سويا + لينچي
براي شروع زنجبيل را همراه با سير و پياز پوست كنده و خرد كنيد و در مخلوطكن قرار دهيد. فلفل چيلي را با يك قاشق غذاخوري سس سويا به آن اضافه كنيد. ليموها را در آن بچكانيد و به خوبي تمامي مواد را با هم مخلوط كنيد.
مواد لازم ماهي با سويا سس
- سير: 2 حبه
- پياز قرمز: يك عدد
- فلفل قرمز چيلي: يكدوم
- ليمو: 2 عدد
- فيله ماهي: 180 گرم (باپوست)
- سويا سس: به ميزان لازم
- زنجبيل: به مقدار دلخواه
مواد لازم لينچي
- بلوبري: ۱۲۵ گرم
- لينچي در شربت: ۴۲۵ گرم
- كنجد ترد: ۲ قاشق غذاخوري
- بستني وانيلي: ۵۰۰ ميلي
- نعناي تازه: به مقدار دلخواه
مواد لازم سالاد انبه
- گشنيز: يك دسته بزرگ
- بادام هندي: 100 گرم
- عسل رقيق
- فلفل قرمز چيلي: يكدوم
- منگو رسيده: يك عدد كوچك
- روغن كنجد: به ميزان لازم
- ليمو: يك عدد
- زنجبيل: 2 سانتيمتر
مواد لازم سوپ
- پيازچه: 4 عدد
- فلفل قرمز چيلي: 2-1 عدد
- سير: 2 حبه
- زنجبيل: 2 سانتيمتر
- آرد ذرت: 3 قاشق غذاخوري
- عصاره مرغ: يك عدد
- نودل: 200 گرم
كتري را آب كرده و بگذاريد تا به نقطه جوش برسد تا در مراحل آشپزي از آن استفاده كنيد، بعد فر را روشن كرده و در درجه حرارت ۲۵۰ درجه سانتيگراد يا ۴۸۰ درجه فارنهايت قرار دهيد.
- ماهي با سس سويا
- سالاد انبه
- سوپ پيازچه
- لينچي
اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir
پ
ارسال نظر