اسنپ پی_استیکی داخلی
adexo3
۲۹۵۵۱
۲ نظر
۵۰۱۷
۲ نظر
۵۰۱۷
پ

خرمای رولتی

خرمای هسته گرفته و چرخ شده را روی حرارت قرار دهید تا كمی نرم شود....

خرمای رولتی

خرمای رولتی

برترین ها:

مواد لازم
  • خرمای بدون شهد چرخ‌شده: ۴۰۰ گرم
  • كره: ۴۰گرم
  • آرد تفت داده شده: ۱۵۰ گرم
  • روغن جامد: ۸۰گرم
  • دارچین: یك قاشق سوپ‌خوری
  • زنجبیل: یك قاشق چای‌خوری
  • پودرقند: ۳ قاشق سوپ‌خوری
  • پودرپسته و نارگیل برای تزئین
روش تهیه:

1- خرمای هسته گرفته و چرخ شده را روی حرارت قرار دهید تا كمی نرم شود.

2- كره را اضافه کنید و هم بزنید تا به خورد خرما برود. دارچین و زنجبیل را نیز اضافه كرده، مدام هم بزنید تا یكدست و لطیف شود، سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مواد خنك شود.

3- آرد را تفت دهید طوری كه بوی خامی آن گرفته شود اما رنگش تغییر نكند به یاد داشته باشید كه آرد را حتما الك كنید.

4- درظرف جداگانه‌ای آرد الك‌شده را با روغن جامد مخلوط كنید به این ترتیب كه ابتدا روغن جامد را آب كرده سپس آرد را بیفزایید و روی حرارت به مدت 5دقیقه قرار دهید تا به رنگ قهوه‌ای روشن درآید. سپس از روی حرارت برداشته و در صورت تمایل پودرقند به آن اضافه كنید.

5- دو نایلون تمیز لازم است، سطح نایلون را با روغن مایع چرب كنید تا براق شود، بعد از خنك شدن خرما، آن را روی سطح نایلون قرار دهید و نایلون دوم را رویش بكشید و با وردنه آن را باز كنید. دقت داشته باشید خیلی نازك نشود. (حدود 4 میلی‌متر)

6- حلوای آماده شده را روی سطح خرما بریزید و با پشت قاشق آن را پهن كنید. دوباره لایه دوم نایلون را روی آن قرار دهید و با وردنه آن را یكدست پهن كنید.

7- به وسیله همان نایلون آن را رول كرده و حدود 4ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از آن، به اندازه دلخواه برش بزنید و با پودرپسته و نارگیل تزئین كنید.


نكته:

می‌توانید با مخلوط این خرما و گردو و دیگر مغزهای دلخواه، به اندازه یك فندق گلوله‌های كوچك درست كنید و در پودرنارگیل بغلتانید و مانند ترافل استفاده كنید.


پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      دستتون درد نکنه خیلی باکلاسه البته من قبلا همینو به صورت گلوله در می آرم و توش گردو می زارم و بعد توی پودر نارگیل غلتش می دم البته فقط از خرما و کره استفاده می کنم بدون آرد

    • مینا

      مجله هنر اشپزی هم حلوای رول شده در نان میکادو را آموزش داد.خیلی خوب بود.شماره های قبل هم رول حلوا را آموزش داده بود خیلی عالی بود

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج