۳۹۴۱۳۷
۱ نظر
۵۴۷۶
۱ نظر
۵۴۷۶
پ

کُماج سهن؛ شیرینیِ کرمانی‌های خونگرم

کماج یکی از نان های محلی است که خیلی از شهرهای کشورمان به سبک خودشان آن را درست می کنند. در این مطلب طرز تهیه کماج سهن مخصوص شهر کرمان را به شما آموزش می دهیم.

وب‌سایت سوران: کماج یکی از نان های محلی است که خیلی از شهرهای کشورمان به سبک خودشان آن را درست می کنند. در این مطلب طرز تهیه کماج سهن مخصوص شهر کرمان را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم:

  • آرد جوانه گندم ۵۰۰ گرم
  • آرد سفید یا آرد گندم سبوس دار ۵۰۰ گرم
  • روغن مایع یا کره ۲ پیمانه
  • ماست ۱ پیمانه
  • خمیر مایه خشک ۱ ق.چ
  • خرمای نرم (بی هسته) ۱ کیلوگرم
  • زردچوبه ۲ ق.س
  • گردو (چرخ شده) ۱۵۰ گرم
  • ریشه جوز هندی و تخم میخک ۱۰۰ گرم
  • پسته (چرخ شده) ۱۵۰ گرم

کُماج سهن؛ شیرینیِ کرمانی‌های خونگرم

طرز تهیه:

۱- ابتدا خمیرمایه تر را آماده کنید به این صورت که یک قاشق خمیرمایه خشک را در کمی شیر یا آب گرم حل کرده و به آن، دو قاشق چای خوری شکر اضافه کنید و هم بزنید تا خمیرمایه تر آماده شود.

۲- از طرفی ریشه جوز و میخک را نیز آسیاب کرده و به عنوان ادویه کماچ، آماده بگذارید.خرما هارا با چنگال له کنید،

۳- سپس آن را با مغز گردو و مغز پسته و ۳ قاشق سوپ خوری روغن و کمی ادویه کماچ، مخلوط کرده و با دست،

۴- خوب ورز دهید و کناری بگذارید. آرد جوانه گندم را با آرد گندم، یک لیوان روغن، یک لیوان ماست، زردچوبه،

۵- بقیه ادویه کماچ و خمیرمایه مخلوط کرده و ورز دهید، به طوری که خمیر به دست نچسبد.

نکته:

۱- اگر خمیر سفت بود، کمی آب به آن اضافه کنید و درصورتی که شل بود، کمی آرد روی آن بپاشید.

۲- بعد از اینکه خمیر آماده شد صبر کنید تا استراحت کند. کف سینی فر را چرب کنید و با کاغذ شیرینی پزی بپوشانید.

۳- نیمی از خمیر را با وردنه روی سطحی که آرد پاشیده شده باز کنید و روی کاغذ شیرینی پزی قرار دهید.

۴- سپس سطح آن را با مخلوط خمیری خرما بپوشانید. نیمه دیگر خمیر را هم باز کرده و روی خمیر خرما پهن کنید.

۵- این خمیر ۳ لایه را با چاقو به صورت لوزی برش دهید و چندتا قاشق روغن حیوانی روی آن بریزید و حدود نیم ساعت با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد داخل فر قرار دهید تا بپزد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت برترین ها هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نظر کاربران

    • زهرا محسنی

      این مقدار جوز هندی و میخک خیلی زیاد نیست ؟

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج