اسنپ پی_استیکی داخلی
adexo3
۶۰۰۱۶
۵ نظر
۵۰۳۶
۵ نظر
۵۰۳۶
پ

بمب های شکلاتی با مغز گیلاس و آلبالو

اگر عاشق شکلات و گیلاس هستید، این بمب های خوشمزه را درست کنید و در مهمانی ها آنها را سرو کنید.

بمب های شکلاتی با مغز گیلاس و آلبالو

برترین ها:

اگر عاشق شکلات و گیلاس هستید، این بمب های خوشمزه را درست کنید و در مهمانی ها آنها را سرو کنید.

بمب های شکلاتی با مغز گیلاس و آلبالو

مواد لازم:

1 بسته پودر کیک

یک و نیم فنجان آب

نیم فنجان روغن نباتی

3 عدد تخم مرغ

1 قوطی خامه سفید

50 عدد گیلاس یا آلبالو با ساقه

شکلات معمولی یا تلخ به مقدار لازم جهت پوشاندن بمب ها

بمب های شکلاتی با مغز گیلاس و آلبالو

طرز تهیه:

فر را از قبل بگذارید در دمای 50 درجه فارنهایت گرم شود. به ظرف فر اسپری نچسب بزنید. پودر کیک را با آب و روغن و تخم مرغ ها در کاسه بزرگی مخلوط کنید. با میکسر و درجه متوسط 2 دقیقه بزنید. خمیر را در ظرف آماده شده بریزید و 30 تا 35 دقیقه در فر بپزید.

سپس ظرف را درآورده و بگذارید در کاسه بزرگی سرد شود. خامه را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

بمب های شکلاتی با مغز گیلاس و آلبالو



با قاشق غذاخوری مقداری از آن را برداشته و با دست آنها را گرد کنید.

بمب های شکلاتی با مغز گیلاس و آلبالو

بمب های شکلاتی با مغز گیلاس و آلبالو



سپس گیلاس ها را که شسته و آب آنها را گرفته اید، داخل هر کدام از آنها بگذارید و با دست گلوله خوبی درست کنید.

بمب های شکلاتی با مغز گیلاس و آلبالو



شکلات تلخ یا معمولی را آب کنید. سپس گلوله های گیلاس را داخل شکلات آب شده فرو کنید تا کاملاً به آن آغشته شود و درآورید و روی کاغذ روغنی بگذارید.

بمب های شکلاتی با مغز گیلاس و آلبالو



در صورت نیاز 10 دقیقه در یخچال بگذارید تا شکلات آن سفت شود.

بمب های شکلاتی با مغز گیلاس و آلبالو

قبل از سرو کردن آنها را در دمای اتاق قرار دهید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • باران

      ممنون بسيار عالى

    • mohaddeseh

      خیلی ممنون بسیار عالی...

    • محدثه

      وااااای چ خوشمزس...........

    • کاربر

      الان گیلاسارو پختین ؟چیکار کردین انقدر قرمزن؟چوباش چی؟
      شاید گیلاسای اون ور آب این شکلین!!!!

    • fatemeh

      mer3000000000

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج