اسنپ پی_استیکی داخلی
adexo3
۸۱۰۲۱۲
۱۴ نظر
۵۰۱۰
۱۴ نظر
۵۰۱۰
پ

نصب الکترو شوک در ادارات

خبر کوتاه بود؛ اما به شدت شوک‌آور. در روز‌هایی که دست روی هر مسأله‌ای بگذاریم، یه سر ماجرا به کمبود منابع ارزی می‌رسد، «هیأت دولت الزام ادارات به نصب دستگاه الکترو شوک قلبی را تصویب کرد.»

تابناک نوشت: خبر کوتاه بود؛ اما به شدت شوک‌آور. در روز‌هایی که دست روی هر مسأله‌ای بگذاریم، یه سر ماجرا به کمبود منابع ارزی می‌رسد، «هیأت دولت الزام ادارات به نصب دستگاه الکترو شوک قلبی را تصویب کرد.»

این اتفاقی است که طی روز‌های اخیر رسانه‌ای شده، اما چندان مورد توجه قرار نگرفته است، شاید از این روی که بسیاری از مردم با مشکلات بسیار بزرگ تری دست به گریبان هستند و فرصت چندانی برای توجه به مسائل دیگر ندارند؛ مشکلاتی که به باور کارشناسان، بسیاری شان ناشی از مشکلات اقتصادی کشور، به ویژه با از سرگرفته شدن تحریم‌های آمریکاست.

مسأله‌ای که اتفاقا توجه به آن کافی است تا مصوبه اخیر هیأت دولت به شدت عجیب و ابهام آفرین به نظر برسد؛ موضوعی که ناهید کرمی، عضو شورای شهر تهران در خصوص آن می‌گوید: به رغم آنکه این مصوبه در ظاهر، ساده است، تأمل در جزییات آن نشان می‌دهد که مبنای این تصمیم، نامشخص است.

وی با تأکید بر اینکه چنین تصمیماتی بایستی بر اساس مستندات و آمار و ارقام متقن صورت پذیرد، می‌گوید: به عنوان مثال باید عنوان شود که در ۵ سال گذشته در ادارات چند مرگ ناشی از ایست قلبی رخ داده که اگر دستگاه الکتروشوک بود می‌شد از وقوع آن‌ها جلوگیری کرد. نکته دیگر آنکه اولویت این اقدام چگونه استخراج شده است.

خداکرمی می‌افزاید: باید مشخص شود در شرایطی که بیمه‌ها در حال ورشکستگی هستند، نظام سلامت مشکل مالی دارد، منابع مالی کشور محدود است و با وضعیتی که به خاطر تحریم‌ها در تأمین دارو با آن مواجهیم، چگونه و با چه مستنداتی به این نتیجه رسیده‌ایم که دستگاه الکتروشوک، آن هم به تعداد زیاد وارد کنیم تا در هر دستگاه و اداره آن را در دسترس داشته باشیم؟

وی که رئیس انجمن علمی مامایی ایران نیز هست، با تأکید بر این نکته که «هرگونه این مصوبه را تجزیه و تحلیل می‌کنیم، به پاسخ نمی‌رسیم»، می‌گوید: وقتی در تجزیه و تحلیل به پاسخ نمی‌رسیم، بناچار باید نتیجه بگیریم که نکند خدای نکرده مسأله دیگری در میان است. البته امیدواریم که این گونه نباشد، اما از طرفی هم می‌دانیم که این بار نخست نیست که تاجران طوری مسائل را پیش می‌برند که منجر به آیین نامه‌ای می‌شود که بخشی از آن منتفع می‌شوند.

خداکرمی می‌افزاید: باز تأکید می‌کنم که امیدوارم این بار این گونه نباشد و واقعا ضرورتی پشت این ماجرا باشد. ضرورتی که امیدوارم شفاف سازی شود و کسانی که این مصوبه را تدوین کردند و به هیأت دولت بردند تا تصویب شود، شفاف و بر مبنای آمار و اطلاعات در خصوص آن با مردم صحبت کنند تا ابهامات و شائبه‌ها رفع شوند.

عضو شورای شهر تهران در ادامه به نکته مهم تری در این خصوص اشاره کرده و می‌گوید: مسأله مهم‌تر در این خصوص این است که لزوما نصب و تجهیز ادارات به این دستگاه‌ها نخواهد توانست جلوی مرگ ناشی از ایست قلبی را بگیرد، چراکه فردِ کاربر این دستگاه باید از تخصصی بهره‌مند باشند، چون در غیر این صورت ممکن است به این وضع مبتلا شویم که اشتبا‌ها تصور ایست قلبی کرده و از این دستگاه‌ها استفاده کنند که می‌تواند نتیجه زیان‌بارتری به دنبال داشته باشد.

وی می‌افزاید: برای رفع این مشکل، نیازمند آموزش و حتی استقرار فردی آموزش دیده (اگر نگوییم پرستار یا کارشناس زبده) هستیم که آن هم بار مالی عظیمی برای دولت به همراه خواهد داشت. به نظر می‌رسد با توجه به شرایط فعلی کشور اگر ایده آلیست باشیم و بخواهیم بر مبنای استاندارد‌های جهانی عمل کنیم هم، هنوز وقت این دست اقدامات نرسیده و ضرورتی هم ندارد، هرچند در مراکزی مانند ورزشگاه‌های بزرگ یا جا‌هایی که ازدحام جمعیت را داریم، شاید این اقدامات توجیه پذیر باشد.

خداکرمی در پاسخ به این که آیا دایر کردن مراکزی برای رسیدگی به فوریت‌های پزشکی در برخی ادارات توجیه پذیرتر نیست، می‌گوید: خیر، چنین تصمیماتی باید بر مبنای تحقیقات متقن صورت بپذیرد، این در حالی است که می‌دانیم بیشتر مرگ و میر‌های ناشی از ایست قلبی، در زمان خواب و در حال استراحت افراد بوده است.

چنین تصمیم هایی زمانی ممکن است که پای بحرانی در این خصوص در میان باشد. بحرانی که می‌شود با تحقیق دریافت آیا وجود دارد یا خیر. تا جایی که بنده بررسی و تحقیق کردم، این موضوع ضرورتی ندارد. البته شما خودتان هم می‌توانید اخبار را مرور کنید تا دریابید چند نمونه ایست قلبی منجر به مرگ در ادارات وجود داشته است.

وی در پایان می‌گوید: البته اگر مسئولان پول و ارز اضافه داشته باشند، می‌توانند چنین طرح‌هایی را اجرا کنند، اما وقتی ضعف مراکز درمانی داریم، در تأمین دارو مشکل داریم، کادر درمانی طلب کارند و بیمه‌ها بدهکار، چگونه می‌شود این همه مطالبات بی پاسخ مانده را رها کرد و همه کمبود‌های تجهیزاتی ریز و درشت دیگر را ندید گرفت و ناگهان تصمیم گرفته شود که در همه ادارات دستگاه الکتروشوک نصب شود؟!

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • خدا

      ریشه این مشکلات از بلایی که سر مردم در میارین،هیچکس نمی تونه بگه رفتم فلان اداره کارم را درست انجام دادن،مگه میشه سنگ قلاب اتون نکرده باشن و یا جواب سربالا و نهایت هم به ما مربوط نیست و... ودرنهایت سکته کردن مراجعه کننده به اداره!!!

    • بدون نام

      من بعنوان پزشکی که دارم توی اورژانس کار میکنم‌بسیار بیمارایی داشتم که در محل کار دچار ایست قلبی شدن و چه خانواده هایی که داغدار شدن در حالیکه اگه یه دستگاه شوک بغل دستشون بود مسیر اون خانواده عوض میشد

    • جواد

      شهر که صاحب نداشت... قورباغه ابوعطا می خونه...

    • بدون نام

      نون و آبی برای آقا زاده ها داره

    • رسول

      حتما یکی از آقازاده ها وارد کرده و مونده رو دستش حالا میخواد اینطوری ردشون کنه بره . دقیقا مثل قضیه گاز CNG خودروها( یکی از آقازاده ها که CNG وارد کرده بود به خاطر سود خودش دولت رو مجبور کرد که همه جایگاه های LPG که خیلی کم خطرتر از CNG هست تعطیل بشه و همه ماشینا تبدیل به بمب متحرک یعنی دوگانه CNG بشه. و ال پی جی کم خطر تبدیل به خطرناکترین گاز دنیا!!!

    • بدون نام

      احتمالا که عرض کنم ،حتما نمایندگی وردات این تجهیزات در اختیار یکی از آقازاده هاست.

    • بی زار

      خوبیه کسی که به ادارت کار ش بییفته سکته یا ایست قلبی دار مثلا شهردار ی برای پروانه ساخت به شهرداری باید نصف خونه رو بزن به نام و یا به ارزش ملک پول بده اون وقت که

    • بدون نام

      وارد کننده کی بیدی باید حالا فروخته شه

    • بدون نام

      عملکرها کاملا ثابت می کند حق با ایشان است.

    • a.s

      یه نکبت زاده رفته دستگاه به تعداد زیاد وارد کرده حالا قانون گذاشتند تو ادارات این دستگاه باید باشه

    • بدون نام

      شوک الکتریکی تو مغازه ها قصابی ها و جاهایی که مرغ وتخم مرغ می فروشند الزامی است

    • بدون نام

      آقا این یک ضرورت است چون با استرس وفشار اقتصادی روی مردم ومراجعین به ادارات است زمینه سکته و غیره را فراهم ساخته.

    • بدون نام

      بد جور مشکوک میزنه
      معلوم نیست کدوم آقا زاده داماد زاده یا فامیل وابسطه
      قراردادش رو بسته و کمسیونش رو گرفته

    • بنده خدا

      بابا بی خیال برین فکر نون باشید که خربزه اب دستگاه شوک،حقوق ها را سر سامان بدید تو این اوضاع کسی سکته نمیکنه

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج