adexo3
۱۵۵۳۷
۳ نظر
۵۰۸۶
۳ نظر
۵۰۸۶
پ

ثریا دارابی چه کاری آفرید!

در دنیای اینترنت، هر روز ایده های تازه ای متولد می شود؛ ایده هایی که شاید تا چندی پیش، توجه کسی را به خود جلب نمی کردند/ چه بخواهید در خیابان های ویتنام غذا بخورید چه در خیابان های دیگر... فود اسپاتینگ در خدمت شماست.

برترین ها به نقل از مجله آسیا : نه کسی شانسی موفق می شود و نه کسی شانسی موفقیت خود را از دست می دهد. موفقیت مثل رسیدن به هر خواسته دیگری در این دنیا برای خود مراحلی دارد و فقط کسانی که از این موضوع باخبرند می توانند به موفق بودن خود امیدوار باشند.

در دنیای اینترنت، هر روز ایده های تازه ای متولد می شود؛ ایده هایی که شاید تا چندی پیش، توجه کسی را به خود جلب نمی کردند. سیر صعودی استفاده از تکنولوژی های نوین، امروزه به شکل گیری جامعه جوان مدیران خلاق و آشنا با تکنولوژی های روز انجامیده است.

به گزارش برترین ها ثریا دارابی متولد سپتامبر سال 1983 فارغ التحصیل رشته تاریخ هنر از دانشگاه جروج تاون است. این کارآفرین ایرانی کارش را از نیویورک تایمز به عنوان مدیر امور مشارکت دیجیتال و بازاریابی برای رسانه های اجتماعی شروع کرد. او همچنین سابقه کار در Conde Nast و Drop.io را هم داراست. اما موفقیت چشمگیر او در فود اسپاتینگ (Foodspotting) رقم خورده است. فود اسپاتینگ ایده ای است که توسط دوستان وی آلکسا و شوهرش در سفری که به ژاپن داشته اند به وجود آمد.

آلکسا یک توریست متعهد به اطرافش است که متوجه می شود مردم از غذای آنها در سفرهایشان عکس می گیرند و پرسشی که در ذهن الکسا ایجاد می شود این است که این عکس ها از کجا سر در می آورند.

ولی الهام اصلی کسب و کار از آنجا به سراغش آمد که در بازگشت به سانفرانسیسکو، کلی عکس از غذاهای مختلف داشت که نمی توانست مشخصا بگوید کجا این غذا را خورده است یا نامش چیست! بنابراین تصمیم گرفت کتابی گردآوری کند و عکس های غذاها سر از آن کتاب درآوردند.

در آن زمان، ثریا که هنوز در مجله تایمز کار می کرد، بسیار از ایده این کسب و کار استقبال کرد، چون فکر می کرد این ایده سه چیز را همزمان در خود دارد: یک ماشین توصیه به مشتریان، نرم افزاری برای پیداکردن چیزهای جدید و یک فعالیت تعاملی بین کاربران! و البته غذا هم موضوعی بود که برای همه افراد جذاب بود.

ثریا به زودی متوجه شد که می توان گروه بزرگی از کاربران را حول این نرم افزار گردآوری کرد. ثریا کماکان مشاوره هایی به فود اسپاتینگ می داد و در حالی که از تایمز به Drop.io می رفت تا تجربیاتی در خصوص توسعه محصول بیندوزد، فود اسپاتینگ نرم افزار آیفون را در SXSW۲۰۱۰ در معرض نمایش عموم گذاشت.

ثریا دارابی چه کاری آفرید!
ثریا دارابی

ثریا کم کم حس کرد که می خواهد بیشتر درگیر این پروژه باشد، پس ملاقات هایی با تد و آلکسا ترتیب داد و اینها شرکتی را به وجود آوردند تا کار این نرم افزار را دنبال کند. اولین استخدام آنها در سپتامبر 2010 بود. اما قبل از فود اسپاتینگ هزاران هزار سایت و برنامه برای توصیه کردن رستوران ها به افراد وجود داشت، ولی فود اسپاتینگ اولین برنامه ای است که این قدر در جزئیات ریز می شود تا بتواند به شما پیشنهاد دهد حالا که در این رستوران هستید چه غذایی را امتحان کنید.

ثریا دارابی چه کاری آفرید!

چه بخواهید در خیابان های ویتنام غذا بخورید چه در خیابان های دیگر... فود اسپاتینگ در خدمت شماست. از طرفی ممکن است بسیاری از افراد پرمشغله حتی هفته ای سه بار در رستوران غذا بخورند، ولی به ندرت خطر سفارش دادن یک غذای جدید را به جان بخرند.

اما در آن سوی داستان ثریا در خانواده ای بزرگ شده که عاشق غذا بوده اند؛ مادربزرگش آشپز بوده و خاله اش خدمات غذای مجالس ارائه می داد. او موفقیت های زنان دیگر همچون کاترینا فیک را می ستاید، به طوری که مشارکت های او در وبت سایت Flickr غیرقابل چشم پوشی است و می گوید تقریبا هر روز با یک زن کارآفرین ملاقات می کند که ایده ای در زمینه تغییر چشم انداز مدیا و تکنولوژی دارد.

ثریا همچنین در فود اسپاتینگ، همکاری با برنامه جهانی غذا را شروع کرده است. در این فراخوان که با درخواست هزینه یک برگر ۱۰($) که می تواند ۴۰ کودک را سیر کند منتشر شده است، همکاران او امیدوارند تا بت وانند با جمع آوری کمک های مردمی، برای ۱۰ هزار کودک غذا فراهم کنند.

به گزارش برترین ها ثریا در سال 2010 از سوی نشریه فست کمپانی به عنوانی کی از افراد خلاق برتر معرفی شد. فود اسپاتینگ به سرعت موردتوجه نشریاتی مانند Fast, Mashable, Tech crunch CNN و The wall street Journal, company قرار گرفت. در 2010 یکی از 50 وب سایت برگزیده مجله تایم شد و به عنوان یک نرم افزار فوق العاده در سفر توسط Travel+Leisure Mag انتخاب شد.

او موفقیتش را مدیون گستره ارتباطی است که از ابتدای کار در فود اسپاتینگ با شرکت هایی همچون google، Facebook و Twitter داشته است. اخیرا فود اسپاتینگ با همکاری فیس بوک پروژه F۸ را بنا نهاده که به کاربران اجازه می دهد از طریق فیس بوک هم اطلاعات موردنر خود را به اشتراک گذاشته و یا دریافت نمایند.

ثریا دارابی چه کاری آفرید!

این پروژه توسط شخص مارک زوکربرگ معرفی شد.

ثریا نقشش را جوش دادن شرکت های برند فود اسپاتینگ با سایر برندها و ایجاد رابطه های همزیستی با سازمان هایی مانند Bravo, Travel Channel مجله New York و مجله Goutmet می داند. بد نیست بدانید که حضور فود اسپاتینگ در نمایشگاه SXSW۲۰۱۰ به پشتیبانی مالی بلک بری انجام شد و اکنون آنها در حال خلق نرم افزاری برای بک بری هستند که بدون این همکاری و شراکت هیچ یک از این دو دستاورد برای محصول جالب آلکسا اتفاق نمی افتاد.

ثریا دارابی چه کاری آفرید!

فود اسپاتینگ ارتباط تنگاتنگی نیز با فیس بوک و گوگل دارد و به پشتوانه این همکاری ها توانسته است این موفقیت خیره کننده را به دست آورد.

ثریا در حال حاضر استراتژیست در زمینه رسانه های جدید است که در ABC News کار می کند با Archtitzer نیز همکاری دارد. توییتر او بیش از ۴۲۴ هزار و گوگل پلاس او حدود ۱۴۳ هزار دنبال کننده دارد.


باز نشر: مجله اینترنتی Bartarinha.ir

ثریا دارابی چه کاری آفرید!

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      خلیی خوب بود ولی حیف که بیش از 10 تا غلط تایپی داشت.

    • بدون نام

      نکن همچی

    • قربانی

      سلام خانم دارابی من برای تهیه جهزیه وعروسی پنچ تا ازدخترانم مبلغ هشتاد ملیون تومن بدهکار و زیربار نزول رفتم حکم مرا گرفتن اگه بگیرن شب عیدی میرم زندان اگه برایتان مقدور کمکم کنید ویا هرکس دیگه میتونه کمکم کنه هرماه نزولش بیشتر میشه شماره کارتم 5892101039053190 وشماره تماس 09382250689 خداوندعوضتان خواهد داد

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج