اصول خانه داری
يك شـبه سرآشپز ماهري شويد
استفاده از تكنيكهاي ساده آشپزي تاثير زيادي در خوش طعم شدن موادغذايي و جلوه آنها خواهد داشت. با اين كار اشتهاي اعضاي خانوادهتان را براي خوردن موادغذايي مفيد و سالم افزايش دهيد.
- بهترين و سادهترين كار براي ترد شدن گوشت قرمز خيس كردن آن در مخلوطي از روغن زيتون خوراكي و سركه است. 2 ساعت براي اين كار كافي است.
- بعد از تهيه پياز داغ يا پياز رنده شده براي طبخ غذا ميتوانيد با كمك دانههاي قهوه بوي بد پياز را از دستهايتان پاك كنيد.
- بسياري از آشپزها معتقدند كه پاشيدن مقداري نمك روي پوست تخممرغ ميتواند در استحكام آن كمك كرده و مانع از شكنندگي پوست تخم مرغ شود.
- قرار دادن يك سيب درختي سالم درون سبد سيبزميني مانع از جوانه زدن سيبزمينيها خواهد شد.
- اگر ظروف نقرهاي داريد و دوست داريد بعد از مدتها از آنها استفاده كنيد با كمك مقدار كمي خميردندان و ماساژ سطح آن با كمك يك پارچه كتان ظروفتان را تميز و براق كنيد.
- براي تازه ماندن اسفناج و كرفس درون يخچال كافي است يك دستمال نخي تميز را مرطوب كرده و آن را دور سبزيهاي تازهتان بپيچيد.
- اگر سوپ يا خوراكي تهيه كرديد كه احساس ميكنيد روغن آن زياد است با انداختن يك قطعه يخ و جمع شدن چربيها به دور يخ به راحتي آنها را از درون غذا خارج كنيد.
- بهترين راهحل براي پيشگيري از سياهي و نرم شدن موزها جدا نگه داشتن آنها از يكديگر است. بهتر است موزها را با فاصله يا در كيسههاي جداگانه در يخچال نگهداري كنيد.
- درصورتي كه از تازه بودن تخم مرغ اطمينان نداريد، آن را درون يك كاسه آب قرار دهيد اگر تخم مرغ روي آب ماند به اين معناست كه چندان تازه نيست.
پ
نظر کاربران
باتشکرازمطالب خوب درج شده/سرکه هم از آن دسته خوراکی هایی است که برای همۀ افراد سازگار نیست .
ممنون ازراهنمایی هایتان