۱۱۲۶۴۹
۵۰۰۸

خورشت کرفس با طرز پخت رژیمی

مرغ را بعد از شستن نمک بزنید و همراه یک عدد پیاز و ۳-۴ لیوان آب به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزید تا تقریبا نیم پز شود .کرفس ها را بعد از پاک کردن و شستن به صورت نگینی ریز خرد کنید و در محلول آب و نمک رقیق قرار دهید تا علاوه بر طعم دار و ترد شدن کاملا ضدعفونی شوند .

چاشنیک:

خورشت کرفس با طرز پخت رژیمی

  • نوع غذا: خورشت
  • وعده غذایی: ناهار شام
  • زمان پخت : ۴۵دقیقه
  • زمان آماده سازی مواد: ۳۰دقیقه

مواد لازم:

  • مناسب برای 4 نفر
  • ساقه کرفس : 500 گرم
  • برگ کرفس، نعنا و جعفری : 400 گرم
  • مرغ : 300 گرم
  • آبلیمو : نصف استکان
  • پیاز : یک عدد متوسط
  • سیر : 2 حبه ( اختیاری )
  • روغن زیتون : به مقدار لازم
  • نمک : کمی کمتر از مقدار لازم

طرز تهیه:

۱- مرغ را بعد از شستن نمک بزنید و همراه یک عدد پیاز و ۳-۴ لیوان آب به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزید تا تقریبا نیم پز شود .

۲- کرفس ها را بعد از پاک کردن و شستن به صورت نگینی ریز خرد کنید و در محلول آب و نمک رقیق قرار دهید تا علاوه بر طعم دار و ترد شدن کاملا ضدعفونی شوند .

۳- برگ های کرفس را همراه نعنا و جعفری ساطوری کنید و کنار بگذارید .کرفس های خرد شده را آبکش کنید .

۴- در تابه‌ای مقداری روغن زیتون بریزید. صبر کنید تا کمی روغن زیتون گرم شود.

۵- کرفس‌های خرد شده را همراه با سبزی خرد شده داخل تابه بریزید، در صورت تمایل به استفاده از سیر، دو حبه سیر را داخل تابه رنده کنید و مواد را با حرارت متوسط به مدت ۳ - ۵ دقیقه تفت دهید تا از حالت خامی خارج شوند و کمی نرم شوند؛ همچنین طعم ساقه کرفس و سبزیجات با هم مخلوط شود.

۶- مقداری زرد چوبه به مواد اضافه کنید، مواد را هم بزنید و حرارت زیر تابه را خاموش کنید .

۷- پیاز را از داخل آب مرغ خارج کنید و محتویات تابه را به مرغ اضافه کنید. مقداری فلفل سیاه به خورشت اضافه کنید و در صورت نیاز ، یک تا دو لیوان آب بریزید.

۸- حرارت زیر قابلمه خورشت را زیاد کنید تا خورشت به جوش بیاید و بعد حرارت را ملایم کنید، درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید خورشت با حرارت ملایم و درب بسته به مدت ۳۰-۴۵ دقیقه کاملا جا بیفتد. طی این مدت چند بار به خورشت سر بزنید و از اندازه بودن آب آن مطمئن شوید . ۱۰ دقیقه آخر طبخ آبلیمو یا چاشنی ترش مورد نظر را به خورشت اضافه کنید .

۹- خورشت را هم بزنید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه آخر خورشت با درب باز بپزد .و در آخر نمک و فلفل و چاشنی را اندازه کنید.

نکته:

۱- تناسب مقدار سبزی این خورشت بهتر است به این صورت باشد : ۵۰٪ برگ کرفس ، ۴۰٪ جعفری و ۱۰٪ نعنا.

۲-می‌توانید به جای استفاده از آبلیمو، از مقداری آب نارنج استفاده کنید که ترشی کمتری دارد و کمتر باعث افت فشار خون می‌شود . در این صورت مقدار آب نارنج برای این مقدار مواد، حدود یک استکان است .

محتوای حمایت شده

گوناگون

سایر رسانه‌ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج