۱۶۱۶۳۰۷
۹۰۴
۹۰۴
پ

عوارض عجیب تهران-شمال برای خودروهای سواری!

عوارض عبور خودروهای سواری از آزادراه تهران-شمال (رفت و برگشت) ۷۲۰ هزار تومان در روزهای تعطیل است.

تسنیم: عوارض عبور خودروهای سواری از آزادراه تهران-شمال (رفت و برگشت) ۷۲۰ هزار تومان در روزهای تعطیل است.

1404112813394655935686914

از زمانی که ساخت آزادراه تهران-شمال به بنیاد مستضعفان واگذار شد تا امروز دو قطعه یک و 4 و بخشی از قطعه 2 از جمله تونل البرز شرقی به بهره‌برداری رسیده و زیربار ترافیک رفته است.

قرار است قطعه (منطقه) 3 این آزادراه نیز طی 5 سال ساخته شود. اوایل شهریور ماه امسال حسین دهقان رئیس بنیاد مستضعفان در حاشیه بازدید از آزادراه تهران-شمال گفته بود:قطعه سوم سخت‌ترین بخش این آزادراه است و به دلیل دشواری دسترسی برای تجهیز کارگاه، انتقال مصالح، عملیات حفاری و اجرای فعالیت‌های فنی در تونل‌ها، پیچیدگی‌های زیادی دارد.این قطعه علاوه بر پیچیدگی‌های فنی و اجرایی، از نظر مالی نیز هزینه‌بر است و هزینه اجرای هر کیلومتر آن به‌مراتب بیشتر از سایر قطعات آزادراه خواهد بود.

وی با یادآوری این‌که در ابتدا اجرای 8 کیلومتر از این قطعه در دستور کار قرار داشت، گفت: با تغییراتی که در مسیر ایجاد شده، مقرر شده است حدود 16 کیلومتر از قطعه سوم اجرا شود تا مسیر تا ولی‌آباد بازگشایی و به جاده چالوس متصل شود.

رئیس بنیاد مستضعفان ادامه داد: اجرای این بخش نیازمند تجهیزات فنی و فناوری‌های خاص است و در حال پیگیری برای تأمین این تجهیزات هستیم. برآورد اولیه‌ای که چند سال قبل انجام شده بود، هزینه اجرای قطعه سوم را حدود 2 میلیارد دلار اعلام می‌کرد. اگر بتوانیم ماشین‌آلات حفاری جدید و فناوری‌های روز را وارد پروژه کنیم، می‌توان زمان اجرای عملیات را کاهش داد و در نتیجه هزینه‌های پروژه نیز پایین‌تر خواهد آمد.

در زمان حاضر هزینه تردد از قطعات ساخته شده آزادراه تهران-شمال در روزهای عادی و تعطیل ارقام متفاوتی است. به‌عنوان مثال برای یک خودرو سواری که در روز تعطیل به صورت رفت و برگشت از آزادراه عبور کند، عوارض 720 هزار تومان است.

به عبارت دیگر عوارض عبور از قطعه یک در روز تعطیل 120 هزار تومان،‌ تونل البرز شرقی در روز تعطیل 115 هزار تومان، قطعه 2 در روز تعطیل 90 هزار تومان و قطعه 4 هم 35 هزار تومان خواهد بود.

نرخ عوارض عبور (رفت و برگشت) برای اتوبوس از آزادراه تهران-شمال 870 هزار تومان است. این نرخ برای وانت در مسیر رفت و برگشت بالغ بر 854 هزار تومان است.

90% مردم ازش جواب گرفتن. یکی ازجدیدترین ترکیبات برای ریزش مو با تخفیف بخر

خرید محصول
دندانپزشکی تخصصی ایثار - ایمپلنت دندان دیجیتال

۲۵٪ تخفیف ایمپلنت دندان و خدمات دندانپزشکی

اقساطی بدون نیاز به چک و ضامن

ویزیت و مشاوره رایگان ←

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج