adexo3
۱۴۲۲۱۶۱
۵ نظر
۱۹۵۸
۵ نظر
۱۹۵۸
پ

مادربزرگ‌های ایرانی با این غذا فخر عالم شدند

اغلب ما طعم این غذای لذیذ را از خانه‌های مادربزرگ ‌های خود به یاد داریم، اما متاسفانه امروزه کمتر این غذا را تهیه می‌کنیم.

برترین‌ها: اغلب ما طعم این غذای لذیذ را از خانه‌های مادربزرگ ‌های خود به یاد داریم، اما متاسفانه امروزه کمتر این غذا را تهیه می‌کنیم. همه به دنبال تنوع در برنامه غذایی خودمان هستیم و برای این منظور معمولا به غذا‌های غیرایرانی فکر می‌‌کنیم، اما غذا‌های اصیل ایرانی که در گوشه و کنار کشور تهیه می‌ شوند، گزینه‌ های مناسب تری هستند. اشکنه تخم مرغ یکی از مقوی‌ ترین و خوشمزه ‌ترین انواع این غذا است.

مادربزرگ‌های ایرانی با این غذا فخر عالم شدند

مواد لازم برای تهیه اشکنه تخم مرغ

  •     سیب زمینی ۲ عدد
  •     پیاز ۱ عدد
  •     رب ۱ ق غذا خوری
  •     تخم مرغ ۳ عدد
  •     ادویه زعتر به دلخواه ۱ ق مربا خوری
  •     نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
  • خونه مادربزرگه با این غذای لذیذ حرفای تازه داره!
  • طرز تهیه اشکنه تخم مرغ ساده و سریع با رب و سیب زمینی

مادربزرگ‌های ایرانی با این غذا فخر عالم شدند

مرحله اول: تفت دادن سیب زمینی

ابتدا باید سیب زمینی را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و بشورید. داخل یک قابلمه باید کمی روغن ریخته و صبر کنید تا داغ شود و بعد سیب زمینی ها را تفت دهید تا کمی نرم و سرخ شود. سپس از تابه خارج کنید و پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل قابلمه بریزید و کمی تفت دهید تا سبک شود.

مرحله دوم: افزودن رب

در ادامه باید کمی پیاز را به همراه زردچوبه تفت دهید و زمانی که یکدست شد باید سیب زمینی را مجدد به قابلمه برگردانید و رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود و رب خوشرنگ شود. گوجه فرنگی را پوست بگیرید و به صورت مکعبی ریز خرد کنید و به مواد اضافه کنید.

مرحله سوم: تهیه اشکنه تخم مرغ

همه مواد را باهم یک تفت دهید تا یکدست شود و در انتها باید ۲ تا ۳ پیمانه آب جوش بریزید بریزید و درب قابلمه را قرار دهید تا به جوش بیاید و بعد حرارت را کم کنید و فلفل سیاه و نمک و ادویه زعتر را اضافه کنید و بگذارید تا یک ربع پخته شود و بعد از یک ربع باید تخم مرغ ها را اضافه کنید.

می توانید زرده و سفید را جدا کنید و سفیده ها را با چنگال بزنید تا از لختگی خارج شود و به اشکنه اضافه کنید و زمانی که سفیده خودش را گرفت زرده را اضافه کنید و درب قابلمه قرار دهید تا زرده سالم باقی بماند و پخته شود و یا می توانید بدون جداسازی زرده و سفیده تخم مرغ را داخل اشکنه بشکنید. نوش جان.

مادربزرگ‌های ایرانی با این غذا فخر عالم شدند

نکات کلیدی در تهیه اشکنه تخم مرغ خوشمزه و ساده با سیب زمینی

  •     اجازه دهید تا اشکنه تخم مرغ خوب جا افتاده شود.
  •     می توانید از پوره گوجه فرنگی بجای رب استفاده کنید.
  •     برای هر نفر باید یک تخم مرغ در نظر بگیرید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • ناشناس

      آیا زعتر همان آویشن نیست آیا نباید فارسی را پاس بداریم آیا فارسی شکر نیست

    • ناشناس

      به به

    • ناشناس

      اصلا به درد نمیخوره خیلی بدمزه

    • yaghma

      زعتر چیه

    • ناشناس

      تیتر با غذا 😐

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج