۱۸۰۸۸۷
۵۰۰۱

بورک اسفناج

ابتدا اسفناج پخته شده را سرخ می‌کنیم تا جایی که بوی خامی آن گرفته شده و عطر خوشش متصاعد شود. پنیرها را رنده کرده داخل اسفناج می‌ریزیم و هم می‌زنیم و از روی حرارت برمی‌داریم.

بورک اسفناج
مجله زندگی ایده آل:

بورک اسفناج

موادلازم:

  • اسفناج پخته شده: ۷۰۰ گرم
  • پیاز سرخ شده: یک عدد
  • پنیر فیلافیلا: ۲۵۰ گرم
  • پودر پنیرپارمزان:۵۰ گرم
  • پنیر بوترگیزه: ۱۰۰ گرم
  • خمیر یوفکای مخصوص غذا: یک بسته
  • زرده تخم‌مرغ: یک عدد
  • زعفران: مقداری
  • کنجد: برای تزئین

روش تهیه:

1. ابتدا اسفناج پخته شده را سرخ می‌کنیم تا جایی که بوی خامی آن گرفته شده و عطر خوشش متصاعد شود. پنیرها را رنده کرده داخل اسفناج می‌ریزیم و هم می‌زنیم و از روی حرارت برمی‌داریم.

2. مواد را سه قسمت کرده و خمیر یوفکای بزرگ انتخاب کرده هر قسمت از مواد را روی خمیر یوفکا پخش کرده خمیر را لوله می‌کنیم و به‌صورت چین‌دار داخل ظرف موردنظر قرار می‌دهیم.

3. لوله‌ها را پشت‌سر هم دور یکدیگر می‌پیچیم تا ظرف پر شود. روی خمیر را با زرده تخم‌مرغ و زعفران تزئین کرده و کنجد می‌پاشیم.

4. بورک را روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، قرار داده و می‌پزیم.

5. بورک را به شکل داغ یا سرد برای صبحانه، عصرانه یا شام سبک سرو می‌کنیم.

محتوای حمایت شده

گوناگون

سایر رسانه‌ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج