۲۲۲۴۱۰
۳ نظر
۵۰۰۴
۳ نظر
۵۰۰۴

کباب مرغ، افطاری تبریزی ها

کباب را باید د ر آذربایجان خورد، با آن مزه های ناب و منحصر به فرد ش. اگر طرفد ار کباب های آذربایجان هستید، این کباب مرغ هم حتما می تواند شما را راضی کند.

کباب مرغ، افطاری تبریزی ها
مجله آشپزی مثبت: کباب را باید د ر آذربایجان خورد، با آن مزه های ناب و منحصر به فرد ش. اگر طرفد ار کباب های آذربایجان هستید، این کباب مرغ هم حتما می تواند شما را راضی کند. کباب کوبیده مرغ که پختنش اصلا سخت نیست و فقط کمی حوصله می خواهد. این کباب یکی از غذاهای محبوب این شهربرای افطار هم است.

کباب مرغ، افطاری تبریزی ها

مواد لازم برای ۲ نفر

  • ۲ عد د سینه مرغ
  • ۱ عد د پیاز
  • ۲ حبه سیر
  • به اند ازه د لخواه نمک و فلفل سیاه
  • ۱ ق س پود ر نان
  • ۱ ق س گشنیز خرد شد ه

طرز تهیه:

1. ابتدا سینه مرغ را دو بار چرخ کنید.

2. در یک ظرف پیاز و سیر را رنده کنید و آب آن را خوب بگیرید.

3. حالا پیاز و سیر را با نمک و فلفل را به سینه مرغ چرخ شده اضافه کنید .

4. گشنیز خرد شده و پودر نان را هم اضافه کرده و به مدت 15 دقیقه با دست ورز دهید تا مواد خوب به خورد هم بروند.

5. مایه کباب مرغ را به مدت 2 ساعت درون یخچال بگذارید تا استراحت کند.

6. بعد از د و ساعت، به دقت مواد کباب را سیخ بکشید و روی کباب پز یا زغال کباب کنید.

نکته

به جای گشنیز خرد شد ه می توانید از جعفری، نعنا یا ریحان استفاده کنید.

محتوای حمایت شده

گوناگون

سایر رسانه‌ها

    نظر کاربران

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج