۲۲۸۱۶
۵۰۰۰

شام سلامتی ۷

خـورش تـرخون و ریحون

یك خورش لطیف و سریع بهاری با عطر و بویی قوی و طعمی ملایم و خوش. بنا به سلیقه خودتان می‌توانید یكی یا هر دوی این سبزی‌ها را با انواع دیگر مانند نعنا، اسفناج و... عوض كنید

خـورش تـرخون و ریحون

خـورش تـرخون و ریحون

برترین ها:

مواد لازم برای 4 نفر
  • سینه مرغ: 600 گرم، خرد شده
  • ترخون: 100 گرم، ساطوری
  • ریحان: 100 گرم، ساطوری
  • كره: 25 گرم
  • روغن: یك قاشق غذاخوری
  • آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز كوچك: یك عدد، ساطوری
  • فلفل سبز: 3-4 عدد، ساطوری
  • آب مرغ: یك پیمانه
  • نمك و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه

۱- كره و روغن را در یك قابلمه روی شعله متوسط داغ كرده و تكه‌های مرغ را ۱۰-۸ دقیقه در آن سرخ كنید تا روی آن طلایی شود. مرغ را با قاشق سوراخ‌دار از روغن خارج كرده و كنار بگذارید.

۲- شعله را كم كرده و پیاز را ۵ دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود. آب مرغ را اضافه كرده و آن را به جوش آورید. فلفل و سبزی‌ها را اضافه كرده و تكه‌های مرغ را به قابلمه برگردانید و با در بسته ۲۰ دقیقه آن را بپزید. در ۵ دقیقه آخر نمك و فلفل آن را اندازه كرده و آبلیمو را اضافه كنید. می‌توانید با برنج سرو كنید.

فوت آشپزی

۱- اگر می‌خواهید خورش لعاب‌دار باشد، یك قاشق چای‌خوری نشاسته ذرت را در ۲ قاشق غذاخوری آب سرد حل كرده و اضافه كنید.

۲- می‌توانید به این خورش ۴-۳ قاشق غذاخوری خامه سفت اضافه كرده و با پاستا سرو كنید.

نکات آشپزی

یك خورش لطیف و سریع بهاری با عطر و بویی قوی و طعمی ملایم و خوش. بنا به سلیقه خودتان می‌توانید یكی یا هر دوی این سبزی‌ها را با انواع دیگر مانند نعنا، اسفناج و... عوض كنید تا به طعم‌های جدیدتری دست بیابید.

محتوای حمایت شده

گوناگون

سایر رسانه‌ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج