۲۲۸۵۹۳
۵۰۰۰

رول‌ های بوقلمون و هویج

دیگر وقتش رسیده که دست از سر غذاهای تکراری بردارید و سعی کنید غذاهای مدرن را امتحان کنید، در این دستور آشپزی متوجه می شوید که برای درست کردن غذاهای مدرن حتما نیازی به مواد لازم عجیب و غریب نیست.

رول‌ های بوقلمون و هویج
مجله زندگی ایده آل - مهشید امیری :

رول‌ های بوقلمون و هویج

مواد لازم:

  • سینه بوقلمون خرد شده ۲۵۰ گرم
  • هویج رنده شده ۲/۱ پیمانه
  • روغن هسته انگور به میزان لازم
  • پیاز سرخ شده۴/۱ پیمانه
  • زرشك ۴ قاشق سوپخوری
  • نمك و فلفل و قرص عصاره به میزان لازم
  • پودر پنیر پارمسان ۳ قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

1. سینه بوقلمون را اسلایس كنید و با بیفتك‌كوب بكوبید تا كمی نازك شود ولی پاره نشود، سپس روی آن را قرص عصاره پودر شده بپاشید و بعد از آغشته کردن به روغن هسته انگور آن را با پلاستیك بپوشانید و در یخچال بگذارید تا دو ساعت بماند و سینه‌های بوقلمون طعم‌دار شود.

2. سپس هویج رنده شده را تفت دهید تا كاملا نرم شود و بعد از آن پیاز سرخ شده، زرشك و نمك و فلفل را اضافه كنید و سه دقیقه تفت دهید؛ در نهایت از این مواد میانی وسط رول‌ها بگذارید و روی آن پودر پنیر پارمسان بپاشید و رول كنید و یك خلال دندان در آن فرو کنید تا پخته شود؛ حال با سس تند و یا باقیمانده مواد میانی رول‌ها و سبزیجات تازه نوش‌جان كنید.

نکته: قرص عصاره یا استاک از ترکیب نمک و ادویه به دست می‌آید که 70درصد آن نمک و باقیمانده‌اش از ترکیب چند نوع ادویه است و از کلیه فروشگاه‌ها و سوپرمارکت‌ها می‌توانید تهیه کنید.

محتوای حمایت شده

گوناگون

سایر رسانه‌ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج