۲۳۵۱۹۸
۵۰۰۱

سوپ سرد گیلاسی

اسموتی یا سوپ؟! مسئله این است!

در فصل تابستان خوردن غذاهای سرد بیشتر از غذاهای گرم می چسبد. اگر عاشق سوپ هستید، این سوپ سرد را در این فصل گرم امتحان کنید. وجود گیلاس در این سوپ طعم خاصی به آن می دهد؛ طعمی که اگر عاشق گیلاس باشید، حتما از آن لذت خواهید برد.

اسموتی یا سوپ؟! مسئله این است!
مجله آشپزی مثبت: در فصل تابستان خوردن غذاهای سرد بیشتر از غذاهای گرم می چسبد. اگر عاشق سوپ هستید، این سوپ سرد را در این فصل گرم امتحان کنید. وجود گیلاس در این سوپ طعم خاصی به آن می دهد؛ طعمی که اگر عاشق گیلاس باشید، حتما از آن لذت خواهید برد.

اسموتی یا سوپ؟! مسئله این است!

مواد لازم برای ۲نفر

  • ۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز
  • ۱ عدد فلفل دلمه ای زرد
  • ۱ پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی
  • ۱ پیمانه گیلاس بدون هسته
  • ۲ ق س ریحان خرد شده
  • ۱ حبه سیر رنده شده
  • ۴ /۱ پیمانه آب کمپوت یا مربای گیلاس
  • ۴ /۱ پیمانه روغن زیتون
  • ۳ ق س سرکه بالزامیک
  • به میزان لازم نمک

طرز تهیه:

1. ابتدا فلفل ها را بشویید، سپس آنها را خرد کرده و کنار بگذارید. گیلاس ها را بعد از شست و شو هسته شان را جدا کرده و آنها را هم کنار بگذارید. گوجه فرنگی ها را هم بشویید و کنار بگذارید.

2. اکنون همه مواد را داخل یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کرده و آن را به مدت 30 دقیقه کنار بگذارید تا به خورد هم بروند سپس مواد را داخل مخلوط کن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد کاملا با هم مخلوط و سوپ نرم و یکدستی حاصل شود.

3. سوپ را داخل یک ظرف بریزید و آن را حداقل به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید. موقع سرو، سوپ را داخل ظرف هایی که آماده کرده اید بریزید و آن را با ریحان و گیلاس تزیین کنید.

محتوای حمایت شده

گوناگون

سایر رسانه‌ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج