۲۴۸۲۹۹
۵۰۰۰

بامیه مرغ؛ ناهاری راحت برای روز جمعه

برای این ساعت آموزش آشپزی برایتان طرز تهیه بامیه مرغ را اماده کرده ایم ، امید داریم تا این غذای ایرانی بتواند مورد پسند ذائقه شما دوستان عزیز قرار بگیرد.

وب سایت آشپزباشی: برای این ساعت آموزش آشپزی برایتان طرز تهیه بامیه مرغ را اماده کرده ایم، امید داریم تا این غذای ایرانی بتواند مورد پسند ذائقه شما دوستان عزیز قرار بگیرد.

بامیه مرغ؛ ناهاری راحت برای روز جمعه

موادلازم:
  • ۱ عدد سینه مرغ
  • ۱ پیمانه تره
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • ۲ عدد نان باگت
  • به میزان لازم آرد سوخاری
  • 1 فنجان شیر
طرز تهیه:

1. مرغ را به همراه پیاز و ادویه و آب بگذارید بپزد. وقتی پخت مرغ را ریش ریش کنید.

2. نان ها را در شیر بگذارید تا نرم شده و حالت خمیری پیدا کند. اگر نانها نرم نشدند میتوانید مقداری شیر دوباره به آن اضافه کنید. کمی صبر کنید تا نانها نرم شوند .

3.نان ها را در ظرفی بیزید و مرغ های ریش ریش شده را نیز به آن اضافه کنید. سعی کنید مرغ ها را کم کم اضافه کنید تا خمیرتان سفت نشود

4. تخم مرغ را به آن اضافه کنید و هم بزنید و در آخر تره را داخل مواد بریزید.

5.سپس روغن را در تابه ریخته تا داغ شود.

6. از مواد به اندازه یک نارنگی در دست بگذارید و آن را فرم دهید. داخل آرد سوخاری بغلطانید و در روغن داغ شده بیندازید تا سرخ شود.

محتوای حمایت شده

گوناگون

سایر رسانه‌ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج