۳۰۶۸۲۷ ۱ نظر
۵۰۰۳

کوکوی اشپل؛ غذای شب عید گیلانی‌ها

گیلانی‌ها کوکوی متفاوتی دارند که با اشپل ماهی درست می‌شود. کوکویی خوشمزه که مخصوص شب عید و روزهای سال نوست. کوکویی که خیلی راحت درست می‌شود و یکی از محبوب‌ترین و سنتی‌ترین غذاهای مردم گیلان است.

مجله آشپزی مثبت - زیبامنصوری: گیلانی‌ها کوکوی متفاوتی دارند که با اشپل ماهی درست می‌شود. کوکویی خوشمزه که مخصوص شب عید و روزهای سال نوست. کوکویی که خیلی راحت درست می‌شود و یکی از محبوب‌ترین و سنتی‌ترین غذاهای مردم گیلان است.

کوکوی اشپل؛ غذای شب عید گیلانی‌ها

مواد لازم برای ۴ نفر

  • ۳ عدد اشپل ماهی
  • ۴۰۰ گرم سبزی(تره، جعفری، شوید و نعنا)
  • ۳ عدد سیب‌زمینی
  • ۱ عدد پیاز
  • ۵ عدد تخم‌مرغ
  • ۴ حبه سیر
  • نمک، زردچوبه و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

1. سبزی‌ها را خرد کنید و کنار بگذارید.

2. حالا پیاز، سیر و سیب‌زمینی را با سبزی‌ها چرخ کنید.

3. اشپل ماهی را به موادتان اضافه کنید و با گوشتکوب یا میکسر با هم مخلوط کنید.

4. نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

5. تخم‌مرغ ها را به موادتان اضافه کنید و هم بزنید.

6. در تابه‌ای روغن را بگذارید خوب داغ شود و بعد مایه کوکو را درون تابه بریزید و روی حرارت ملایم سرخ کنید.

نکته

به جای سیر می‌توانید از پودر سیر استفاده کنید.

محتوای حمایت شده

گوناگون

سایر رسانه‌ها

    نظر کاربران

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج