۱۶۱۵۵۶۵
۱۱۶
۱۱۶
پ

اتریش علت ویزا ندادن به مقام ایرانی را اعلام کرد

وزارت خارجه اتریش درباره عدم ورود رئیس سازمان انرژی اتمی ایران به وین برای شرکت در نشست سالانه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، مدعی شد که این اقدام به دلیل «عدم وجود اجماع در شورای امنیت سازمان ملل» بوده است.

ایسنا: وزارت خارجه اتریش درباره عدم ورود رئیس سازمان انرژی اتمی ایران به وین برای شرکت در نشست سالانه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، مدعی شد که این اقدام به دلیل «عدم وجود اجماع در شورای امنیت سازمان ملل» بوده است.

63973563

وزارت امور خارجه اتریش شامگاه دوشنبه اعلام کرد که درخواست معافیت از ممنوعیت سفر سازمان ملل علیه محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی ایران را برای سفر فعلی داشته، اما این درخواست رد شده است.

طبق گزارش میدل ایست آی، وزارت امور خارجه اتریش افزود: اتریش، به عنوان کشور میزبان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از کمیته مربوطه شورای امنیت سازمان ملل درخواست معافیت از ممنوعیت سفر موجود سازمان ملل برای آقای محمد اسلامی را کرده است.

این وزارتخانه افزود: متعاقباً، رئیس شورای امنیت سازمان ملل به اتریش اطلاع داد که این درخواست به دلیل عدم اجماع رد شده است. بنابراین، با توجه به تعهدات بین‌المللی اتریش، ورود به این کشور امکان‌پذیر نیست. اتریش می‌خواهد مذاکرات در وین را ممکن سازد. ما این کار را بر اساس قوانین بین‌المللی و تعهدات بین‌المللی خود انجام می‌دهیم.

محمد اسلامی و هیات همراه وی روز شنبه با یک پرواز عادی به وین عزیمت کردند، اما امکان ورود به وین را نیافتند.

رسانه خبری بلومبرگ پیشتر از مانع‌تراشی‌ها و فشار آمریکا برای حضور محمد اسلامی در هفتادمین کنفرانس عمومی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی خبر داده بود.

 

محتوای حمایت شده

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج