۳۰۹۳
۵۰۰۲

اسلایس آناناس‌

ابتدا كره، شكر و وانيل را با همزن برقي به هم مي‌زنيم تا مواد كمي پف كرده و رنگ آن‌ها روشن شود. تخم‌مرغ و وانيل را اضافه كرده و در حد يكدست‌شدن به‌هم زدن مواد را ادامه مي‌دهيم.

اسلایس آناناس‌

اسلایس آناناس‌

مواد لازم برای لایه زیره اسلایس
  • آرد: ۱۵۰ گرم
  • آرد ذرت: ۲۵ گرم
  • کره: ۱۵۰ گرم
  • پودر شکر: ۱۵۰ گرم
  • وانیل: يك قاشق چای‌خوری
  • پودر بادام: ۱۰۰ گرم
  • کمپوت آناناس: یک قوطی ۴۰۰ گرمی
  • تخم‌مرغ: یک عدد
مواد لازم برای تهیه کرم:
  • زرده تخم‌مرغ: 6 عدد
  • شکر:150 گرم
  • خامه صبحانه: 250 گرم
  • كمپوت آناناس: يك قوطي 400 گرمي
  • ژلاتين: 8 ورق
  • شير: 400 ميلي‌ليتر حدود يك‌و‌نيم ليوان
  • اسانس آناناس: 6 قطره
  • آرد گندم: 75 گرم


روش تهیه :

ابتدا كره، شكر و وانيل را با همزن برقي به هم مي‌زنيم تا مواد كمي پف كرده و رنگ آن‌ها روشن شود. تخم‌مرغ و وانيل را اضافه كرده و در حد يكدست‌شدن به‌هم زدن مواد را ادامه مي‌دهيم. آرد، آرد ذرت و پودر بادام را داخل مايه مي‌ريزيم و با همزن برقي تا آخر كار خوب به هم مي‌زنيم تا مواد مخلوط شوند. كمپوت آناناس را داخل صافي ريخته، شهد آن را جدا كرده كنار مي‌گذاريم خمير كيك آماده شده را داخل قالب چهارگوش به ضلع ۲۳ سانتي‌متر كه آن را از قبل چرب كرده‌ايم پهن مي‌كنيم و آناناس‌ها را روي آن مي‌چينيم. قالب را به مدت ۴۵ دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي ۱۷۰ درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم مي‌پزيم. براي تهيه كرم؛ ابتدا زرده تخم‌مرغ، شير و آرد را مخلوط كرده از صافي رد مي‌كنيم تا گلوله‌هاي مواد در آن باقي نمانده باشد. شكر و اسانس آناناس را به مواد اضافه مي‌كنيم و روي حرارت مي‌گذاريم و آنقدر به هم مي‌زنيم تا غليظ شود. سپس از روي حرارت برداشته خامه صبحانه را داخل آن مي‌ريزيم و مواد را كنار مي‌گذاريم تا از حرارت بيفتند. نيمي از شهد كمپوت آناناس را با آناناس‌ها داخل مخلوط‌كن ريخته و آن را به شكل پوره درمي‌آوريم. پوره را نيز به مواد كرم اضافه مي‌كنيم و كنار مي‌گذاريم. ژلاتين‌ها را داخل آب سرد قرار مي‌دهيم تا نرم شوند وقتي نرم شدند آن‌ها را داخل صافي ريخته بقيه شهد كمپوت را داخل ظرف فلزي ريخته و برگه‌هاي ژلاتين نرم شده را به آن اضافه مي‌كنيم. مخلوط را ۲ تا ۳ دقيقه روي حرارت ملايم به هم مي‌زنيم تا يكدست و زلال شود. وقتي ژلاتين را به كرم اضافه كرديم كرم را روي كيك پخته و خنك شده داخل قالب مي‌ريزيم و به مدت يك‌و‌نيم ساعت داخل فريزر مي‌گذاريم تا خودش را بگيرد. پس از اين بهتر است قالب را يك شب در يخچال قرار داده و سپس اسلايس را برش زده و سرو كنيم.

محتوای حمایت شده

گوناگون

سایر رسانه‌ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج