۳۸۷۸۵۱ ۱ نظر
۵۰۰۰

پیتزای گوشت و کاهو

«پیتزا» اختراع کنید!

تنوع پیتزاها و نام هایشان انقدر زیاد شده است که دیگر نمی توان آنها را از هم تشخیص داد. با کم و زیاد کردن یک ماده می توانید پیتزایی جدید اختراع کنید. ما هم در این مطلب به پیتزای گوشت، کاهو اضافه کرده ایم. به امتحان کردن اش می ارزد.

وب‌سایت سوران: تنوع پیتزاها و نام هایشان انقدر زیاد شده است که دیگر نمی توان آنها را از هم تشخیص داد. با کم و زیاد کردن یک ماده می توانید پیتزایی جدید اختراع کنید. ما هم در این مطلب به پیتزای گوشت، کاهو اضافه کرده ایم. به امتحان کردن اش می ارزد.

مواد لازم:

  • پنیر موزارلا (کمی چربی گرفته) ۱ فنجان
  • گوشت (چربی دار و فیله شده) ۵ تکه (۲۰۰گرم)
  • پنیر ریکوتا (کمی چربی گرفته) نصف فنجان
  • نان پیتزا ۱ عدد
  • کاهو پیچ (خرد شده) ۱ فنجان
  • گوجه فرنگی گیلاسی (نصف شده) نصف فنجان

«پیتزا» اختراع کنید!

طرز تهیه:

۱ . فر را از قبل با دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت (۲۰۴ درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک سینی فر را با فویل آلومینیومی نچسب بپوشانید.

۲ . خمیر پیتزا را کف سینی فر پهن کنید و ۸ دقیقه بپزید. از فر بیرون بیاورید.

۳. گوشت را داخل کره یا روغن به خوب سرخ کنید.

۴. پنیر ریکوتا را روی نان پیتزا بمالید. روی آن پنیر موزارلا بپاشید و گوجه فرنگی و سپس گوشت قرار دهید.

۵ . ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر بپزید.

۶ . از فر بیرون بیاورید و کاهوی خرد شده را روی آن بپاشید. بگذارید کمی خنک شود سپس برش دهید و سرو کنید.

محتوای حمایت شده

گوناگون

سایر رسانه‌ها

    نظر کاربران

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج