۵۱۰۴۳۸
۵۰۰۲

طرز تهیه سوپ میگو

برای اینکه بدنی قوی داشته باشید، و اگر احیانا کسالت دارید، زود خوب شوید، این سوپ میگو را درست کنید.

ماهنامه سرآشپز - اشکان ضروری: برای اینکه بدنی قوی داشته باشید، و اگر احیانا کسالت دارید، زود خوب شوید، این سوپ میگو را درست کنید.

مواد مورد نیاز:
  • میگو (پاک شده): ۲۰۰ گرم
  • فلفل دلمه ای رنگی (خلالی خردشده): ۱ عدد
  • هویج بزرگ (خلالی خردشده): ۱ عدد
  • کدو سبز (خلالی خردشده): ۱ عدد
  • قارچ (اسلایس شده): ۱۰۰ گرم
  • پیاز (خلالی خردشده): ۱ عدد
  • آب لیمو ترش: ۲ ق س
  • زردچوبه: به میزان لازم
  • قرص عصاره مرغ: ۱ عدد
  • اورگانو: یک چهام ق چ
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • کره: به میزان لازم

طرز تهیه سوپ میگو
روش پخت:
۱. تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس پیاز را درون آن ریخته و با مقداری کره تفت دهید.

2. فلفل دلمه ای و هویج را به آن بیفزایید و تفت دهید تا کمی نرم شود.

۳. کدو سبز، قار و آب لیمو ترش را به آن بیفزایید و کمی تفت دهید.

4. زردچوبه، قرص عصاره مرغ، اورگانو، نمک و فلفل سیاه را به مواد بیفزایید و کمی تفت دهید. بعد مقداری آب را به آن بیفزایید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و سبزیجات کمی نرم شود.

۵. میگو را با مقداری کره به مدت ۱ دقیقه تفت دهید و به سوپ بیفزایید. پس از ۵ دقیقه آن را از روی حرارت بردارید و سرو کنید.

محتوای حمایت شده

گوناگون

سایر رسانه‌ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج