سوپ دال عدس و هویج؛ برای بزرگسالان و نوزادان
این سوپ به دلیل داشتن هویج و دال عدس، نه تنها برای بزرگسالان بلکه برای نوزادان هم مناسب است. می توانید ابتدا مقداری سوپ برای نوزاد خود بردارید و بعد عصاره ی مرغ را به سوپ اضافه کنید.
وب سایت آشپزباشی : سوپ دال عدس و هویج از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این سوپ به دلیل داشتن هویج و دال عدس، نه تنها برای بزرگسالان بلکه برای نوزادان هم مناسب است. می توانید ابتدا مقداری سوپ برای نوزاد خود بردارید و بعد عصاره ی مرغ را به سوپ اضافه کنید.
مواد لازم:
- روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
- سیر ۱ حبه
- هویج ۳ عدد بزرگ
- عصاره مرغ ۱ قاشق چای خوری
- دال عدس ۲۰۰ گرم
طرز تهیه:
۱- مقداری روغن در قابلمه ای روی حرارت متوسط گرم کنید. سیر، هویج و عصاره مرغ را به آن اضافه کنید و برای حدود ۵ دقیقه تا نرم شوند، تفت دهید.
2- دال عدس را به همراه ۱ لیتر آب به سایر مواد اضافه کرده و بگذارید تا بجوشد (هر از گاهی آن را هم بزنید).
۳- حرارت را کم کنید و بگذارید سوپ برای ۲۰ دقیقه قل بزند تا دال عدس نرم شود.
4- می توانید سوپ را پوره یا له کنید و یا به همین شکل سرو کنید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی سوپ دال عدس و هویج:
1 - سیر را پوست گرفته و ریز خرد کنید.
1 - سیر را پوست گرفته و ریز خرد کنید.
۲ - هویج ها را هم پوست گرفته و خرد کنید.
پ
ارسال نظر