۵۲۲۵۶۰
۵۰۰۷

سوپ قرمزِ گوجه فرنگی و سیر

یک سوپ عالی با گوجه فرنگی و سیر درست کنید. همانطور که می دانید سیر خواص درمانی زیادی دارد، بنابراین عادت کنید که در اکثر غذاها از این ماده پرخاصیت استفاده کنید.

ماهنامه سفره ایرانی - آیدا میرعلایی: یک سوپ عالی با گوجه فرنگی و سیر درست کنید. همانطور که می دانید سیر خواص درمانی زیادی دارد، بنابراین عادت کنید که در اکثر غذاها از این ماده پرخاصیت استفاده کنید.

• مدت زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه
• مدت زمان پخت: 40 دقیقه
• میزان سرو: ۵ نفر

مواد لازم برای کباب کردن سیر و گوجه فرنگی:

  • سیر درشت (دو قسمت شده): یک بته
  • گوجه فرنگی (چهار قسمت شده): 450 گرم
  • روغن زیتون: یک الی 2 ق س
  • فلفل سیاه (پودر شده): به میزان لازم
  • نمک: به میزان لازم

سوپ قرمزِ گوجه فرنگی و سیر
مواد لازم برای سوپ:

  • گوجه فرنگی (پوست کنده و له شده): ۲ پیمانه
  • شکر: یک ق س
  • خامه پرچرب: ۳ ق س
  • آرد: ۲ ق س
  • هویج (نگینی خردشده): یک عدد
  • کرفس (نگینی خردشده): یک عدد
  • پیاز (نگینی خردشده): نصف یک عدد
  • پودر ارگانو: یک ق چ
  • پودر رزماری: یک ق چ
  • آویشن: یک ق چ
  • عصاره سبزیجات (یا آب): ۵ پیمانه
  • روغن زیتون: ۲ ق س
  • گوجه فرنگی (خشک شده، ریز خرد شده): ۲ ق س
  • نمک: به میزان لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به میزان لازم

روش تهیه:

۱. دمای فر را روی ۲۴۰ درجه سانتی گراد (۴۷۵ درجه فارنهایت) قرار دهید. گوجه فرنگی های چهار قسمت شده و بته سیر دو نیم شده را در سینی فر با فویل پوشیده شده قرار دهید. روی آنها روغن زیتون چکانده و نمک و فلفل سیاه پودرشده بپاشید. آنها را حدود ۲۰ الی ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید تا برشته شوند.

2. در حالی که گوجه فرنگی و سیر در حال برشته شدن هستند، هویج، کرفس، گوجه فرنگی خشک شده و پیاز زرد را خرد کنید.

۳. روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. سبزیجات خرد شده را حدود ۴ الی ۵ دقیقه در روغن تفت دهید تا نرم شده و عطر آنها بلند شود. آرد را به مواد اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا مزه خامی آرد از بین برود. سپس ارگانو، رزماری و آویشن را اضافه کنید.

4. هنگامی که گوجه فرنگی و سیر برشته شدند، پوست سیر را جدا کرده و آنها را ریز خرد کنید. سیر و گوجه فرنگی برشته و ریز خرد شده را به همراه گوجه فرنگی های له شده، عصاره سبزیجات (یا آب) و شکر به مواد اضافه کنید.

۵. پس از اینکه مواد به جوش آمد، در ظرف را گذشته و اجازه دهید حدود ۲۵ دقیقه با دمای ملایم به آرامی بجوشند تا سوپ غلظت یافته و حدود یک پیمانه از حجم آن کم شود.

6. خامه پرچرب را به مواد اضافه و محلوط کنید. نمک و فلفل سیاه پودرشده بیافرایید. این سوپ خوشمزه را گرم و همراه با نان سرو کنید.

نکته:

برای تهیه گوجه فرنگی خشک شده، گوجه فرنگی ها را به دو قسمت برش داده و در سینی فر پوشیده شده با فویل قرار دهید و مقداری نمک روی آنهاب پاشید. سینی را در فر با دمای ۱۰۰ یا ۱۱۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا آب گوجه فرنگی ها گرفته شده و خشک شوند (این زمان بسته به اندازه و رطوبت گوجه فرنگی ها معمولا بین ۶ تا ۱۲ ساعت است).

محتوای حمایت شده

گوناگون

سایر رسانه‌ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج