۵۴۸۴۵۱
۲ نظر
۵۲۰۴
۲ نظر
۵۲۰۴

تهیه پودر سوخاری خانگی به همراه مرغ سوخاری

در این مطلب هم طرز تهیه پودر سوخاری را به شما آموزش داده ایم، و هم طرز تهیه یک مرغ سوخاری خوشمزه را. این پودر سوخاری را درست کنید و بعد با آن برای شام، یک مرغ سوخاری خوشمزه داشته باشید.

ماهنامه سفره ایرانی - غزاله خالدی: در این مطلب هم طرز تهیه پودر سوخاری را به شما آموزش داده ایم، و هم طرز تهیه یک مرغ سوخاری خوشمزه را. این پودر سوخاری را درست کنید و بعد با آن برای شام، یک مرغ سوخاری خوشمزه داشته باشید.

پودر سوخاری خانگی
مواد لازم:
  • نان باگت یا نان تست (خشک شده): به مقدار لازم
  • پودر سیر: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم
  • زردچوبه: به مقدار لازم
  • پودر آویشن: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • فلفل قرمز (پودر شده): در صورت تمایل
  • ارگانوی خشک: به مقدار لازم

تهیه پودر سوخاری خانگی به همراه مرغ سوخاری
طرز تهیه:
نان های باگت یا تست خشک شده را درشت پودر کنید پودر سیر، نمک، زردچوبه، پودر آویشن، ارگانوی خشک، فلفل سیاه و فلفل قرمز پودرشده به آن اضافه و مخلوط کنید. از این پودر می توانید برای تهیه انواع ماهی، مرغ، قارچ، کتلت و... استفاده کنید.

نکته:

• پودر سوخاری تهیه شده را داخل ظرف در بسته و داخل یخچال نگهداری کنید.

• در صورت تمایل می توانید مقداری پفک پودرشده نیز در تهیه این پودر سوخاری به کار ببرید.

• در صورت استفاده از نان باگت یا نان تست تازه آنها را برش داده و در سینی فر بچینید و در فر با دمای 150 درجه سانتی گراد (300 درجه فارنهایت) قرار دهید تا خشک شوند.

مرغ سوخاری

راضیه عمادی

مواد لازم:

  • ران مرغ: 4 عدد
  • کرن فلکس: یک و یک دوم پیمانه
  • فلفل قرمز (پودرشده): به مقدار لازم
  • پاپریکا: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم
  • روغن: برای سرخ کردن

مواد لازم خمیر:

  • آرد: یک دوم پیمانه
  • شیر: یک چهارم پیمانه
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • پاپریکا: یک دوم ق چ
  • بکینگ پودر: یک دوم ق چ
  • نمک: به مقدار لازم

تهیه پودر سوخاری خانگی به همراه مرغ سوخاری
طرز تهیه:

۱. ران های مرغ را شسته و خشک کنید. نمک، فلفل قرمز پودرشده و پاپریکا به آنها بزنید و حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید. برای تهیه خمیر، آرد، شیر، تخم مرغ، پاپریکا، بکینگ پودر و نمک را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.

2. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. ران های مرغ را در خمیر فرو کنید و سپس در کرن فلکس بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید تا کاملا طلایی و برشته شوند.

محتوای حمایت شده

گوناگون

سایر رسانه‌ها

    نظر کاربران

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج