۵۸۵۹۶۱
۵۰۴۷

طرز تهیه اسلایس گردوی دارچینی

اسلایس گردوی دارچینی، دسری مقوی است که پیشنهاد میکنیم امتحان کنید.

ماهنامه کیک و شیرینی - شراره طیران: اسلایس گردوی دارچینی، دسری مقوی است که پیشنهاد میکنیم امتحان کنید.

• مدت زمان آماده سازی: ۲۵ دقیقه
• مدت زمان پخت: 40 دقیقه
• میزان سرو: ۱۲ نفر

مواد لازم خمیر:

  • کره یا مارگارین: 185 گرم
  • آرد: 300 گرم
  • پودر شکر: 150 گرم
  • پودر گردو: 150 گرم
  • وانیل: یک چهارم ق چ
  • تخم مرغ: 1 عدد

مواد لازم رویه:

  • گردو: 300 گرم
  • بیسکوییت شکلاتی (خردشده): 100 گرم
  • وانیل: یک چهارم ق چ
  • دارچین: 1 ق چ
  • جوز هندی: یک چهارم ق چ
  • پودر شکر: 120 گرم
  • سفیده تخم مرغ: 6 عدد
  • خلال بادام و پسته (برای تزیین): به مقدار لازم.
طرز تهیه اسلایس گردوی دارچینی

طرز تهیه:

ابتدا خمیر را آماده کنید. تمام مواد خمیر را درون غذاساز ریخته و دستگاه را روشن کنید تا خمیر آماده شود، کف قالب را با فویل بپوشانید به صورتی که از دیواره ها بلند تر باشد. سپس خمیر را که کف قالب ۲۵×۳۵ سانتی متری پهن کرده و با چنگال سوراخ سوراخ کنید و درون فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. سپس خارج کنید و اجازه دهید خنک شود.

تمام مواد رویه را درون غذاساز ریخته تا خمیر نرمی به دست آید. اگر سفت بود یک عدد سفیده تخم مرغ اضافه کنید سپس مواد رویه را روی خمیر پهن کنید و صاف کنید، خلال پسته و بادام بپاشید و کمی فشار دهید تا درون مواد فرو برود، سپس درون فر حدود 20 تا 25 دقیقه بپزید. پس از پخت اجازه دهید کاملا خنک شود سپس برش زده و سرو کنید.

محتوای حمایت شده

گوناگون

سایر رسانه‌ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج