۵۸۵۹۷۴ ۳ نظر
۵۳۴۴

طرز تهیه فطیر سنتی سراب

این فطیر سنتی خوشمزه را معمولا در آتش پخته و در وعده های صبحانه یا عصرانه سرو میکنند.

ماهنامه کیک و شیرینی - سمانه حسینی: این فطیر سنتی خوشمزه را معمولا در آتش پخته و در وعده های صبحانه یا عصرانه سرو میکنند.

مواد لازم:

  • روغن: ۲۲۰ میلی لیتر
  • شیر: ۱۲۰ میلی لیتر
  • زردچوبه: یک دوم ق چ
  • نمک: یک دوم ق چ
  • آرد بربری: به مقدار لازم
  • مایه خمیر: ۱۰ گرم
  • آب ولرم: ۲۰۰ میلی لیتر
  • شکر: ۱ ق س
  • مواد لازم رومال:
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • روغن: ۲ ق س
  • ماست: ۲ ق س
طرز تهیه فطیر سنتی سراب

طرز تهیه:

۱. آب ولرم، شکر و مایه خمیر را مخلوط کرده و کنار می گذاریم تا عمل بیاید. در ظرفی روغن، شیر، نمک و زردچوبه را مخلوط کرده و خمیر مایه عمل آمده را اضافه می کنیم.

۲. آرد را کم کم اضافه کرده تا جایی که خمیر به دست نچسبد، کمی خمیر را ورز داده و می گذاریم داخل ظرفی چرب شده و روی آن را پوشانده تا حدود یک ساعت استراحت کند و حجم آن دو برابر شود.

۳. خمیر را به چانه های ۱۵۰ گرمی تقسیم کرده و روی میز کمی باز کرده به صورتی که وسط خمیر نسبت به اطراف کمی ضخیم تر باشد و مواد داخلی را با قاشق در وسط آن قرار می دهیم و سپس از اطراف آن را جمع کرده (می توان اطراف را کمی آب زده تا به محض روی هم قرار گرفتن بهم چسبیده و کار راحت تر انجام گیرد) و دوباره خمیر را به صورت چانه درآورده و در سینی که از قبل چرب کرده ایم گذاشته و چانه ها را باز به ضخامت ۱ تا ۱.۵ سانتی متر باز می کنیم و روی آن را با مهر نقش انداخته و رومال می زنیم و در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت حدود ۴۰ دقیقه قرار دهید تا زمانی که زیر فطیر طلایی بشود و اگر روی فطیر هنوز طلایی نشده بود از گریل استفاده می کنیم.

طرز تهیه مواد میانی:

روغن را کمی گرم کرده بعد شکر و زردچوبه را اضافه کرده و آرد را تا جایی می زنیم که مثل خرده نان درآید و حالت پودری باشد.

نکته:

۱. از این مقدار حدود ۶ فطیر به قطر ۲۰ سانتی متر بدست می آید.

۲. در صورت تمایل می توانید چانه های کوچکتر برداشته تا فطیرهای کوچکتری داشته باشید.

۳. هرچه مواد میانی بیشتر بریزیم فطیر ما خوشمزه تر خواهدبود.

۴. اگر می خواهید فطیر زردتری داشته باشید می توانید مقدار زردچوبه را کمی بیشتر کنید.

۵. این فطیر رویه ای خشک دارد. اگر می خواهید فطیر نرمی داشته باشید می توانید از آرد مخصوص شیرینی پزی استفاده کنید.

۶. برای رومال کافیست تمام مواد رومال را مخلوط کرده و با قلمو روی نان ها بمالیم.

محتوای حمایت شده

گوناگون

سایر رسانه‌ها

    نظر کاربران

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج