۶۴۷۲۷۶ ۱ نظر
۵۰۳۱

آشپزی با مهمت گورش، آشپز ترکیه ای

مهمت گورش در حال حاضر یکی از شف های سرشناس ترکیه، رستوران دار و شخصیت تلویزیونی مشهوری است. این سرآشپز معروف در اینجا طرز تهیه دو غذای خوشمزه را به شما عزیزان آموزش می دهد.

ماهنامه سفره ایرانی: مهمت گورش (Mehmet Gurs) در ۱۳ سپتامبر ۱۹۶۹ در فنلاند از پدری ترکیه ای و مادر سوئدی- فنلاندی به دنیا آمد و در استکهلم و استانبول بزرگ شد. گورش هشت سال را به آموزش و کار به عنوان شف (سرآشپز) در ایالات متحده آمریکا گذارند. او در دهه ۱۹۹۰ به ترکیه بازگشت و به کار خود در آنجا ادامه داد. او در حال حاضر یکی از شف های سرشناس ترکیه، رستوران دار و شخصیت تلویزیونی مشهوری است. این سرآشپز معروف در اینجا طرز تهیه دو غذای خوشمزه را به شما عزیزان آموزش می دهد.

نانک با رویه گوشت

مواد لازم:

  • گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
  • پیاز: یک عدد
  • فلفل دلمه ای: ۲ عدد
  • فلفل سبز: یک عدد
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
  • خمیر هزارلا: به مقدار لازم
آشپزی با مهمت گورش، آشپز ترکیه ای

طرز تهیه:

1. پیاز، فلفل دلمه ای ها و فلفل سبز را در غذاساز یا مخلوط کن با هم به خوبی مخلوط کنید.
2. سپس در ظرف مناسبی با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید.
3. نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز اضافه کنید. مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید.

۴. خمیر هزارلا را به ابعاد مربعی کوچک برش داده و در سینی فر پوشیده با کاغذ روغنی بچبنید.
۵. مخلوط گوشت را روی برش های خمیر پخش کنید.
۶. آنها را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید.
۷. سپس سرو کنید.


خوراک گوشت و سبزیجات

میزان سرو: ۴ نفر

مواد لازم:

  • گوشت گوسفندی (خردشده): 500 گرم
  • دمبه: 100 گرم
  • بادنجان: 2 عدد
  • سیب زمینی (خرد شده): یک عدد
  • پیاز (خرد شده): 2 عدد
  • فلفل سبز (خرد شده): 4 عدد
  • فلفل قرمز (خرد شده): 2 عدد
  • گوجه فرنگی (نگینی خرد شده): 2 عدد
  • سیر: 4 الی 5 حبه
  • رب گوجه فرنگی: یک ق س
  • روغن: 45 گرم
  • آب: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
آشپزی با مهمت گورش، آشپز ترکیه ای

طرز تهیه:

۱. بادنجان ها را پوست کنده و خرد کنید.
۲. آنها را به مدت ۱۵ دقیقه در آب و نمک قرار دهید تا تلخی شان گرفته شود.
۳. سیب زمینی را پوست کنده و درشت خرد کنید.
۴. پیاز، فلفل سبز و فلفل قرمز را خرد کنید.

5. سبزیجات خرد شده را به همراه سیر و رب گوجه فرنگی در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید و نمک و فلفل سیاه و قرمز بزنید.
6. گوشت و دمبه را در یک ظرف فر (اندازه متوسط) قراردهید.

۷. مخلوط سبزیجات را روی آنها بریزید.
۸. گوجه فرنگی نگینی خرد شده را اضافه کنید.
۹. روغن و مقداری آب (حدود یک پیمانه یا بیشتر) روی آن بریزید.

10. روی ظرف را ابتدا با کاغذ روغنی و سپس با فویل آلومینیومی بپوشانید و به مدت یک ساعت در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید.

۱۱. پس از گذشت این زمان کاغذ روغنی و فویل را برداشته و ۵ دقیقه دیگر به پخت مواد در فر ادامه دهید.
۱۲. سپس سرو کنید.

محتوای حمایت شده

گوناگون

سایر رسانه‌ها

    نظر کاربران

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج