۶۷۰۵۵۷
۲ نظر
۵۰۱۰
۲ نظر
۵۰۱۰

نان سیب زمینی، عصرانه‌ای لذیذ و خوشمزه

این نان خوشمزه و مقوی را برای عصرانه تهیه و کنار خانواده میل کنید و لذت ببرید.

ماهنامه سفره ایرانی - راضیه عمادی: این نان خوشمزه و مقوی را برای عصرانه تهیه و کنار خانواده میل کنید و لذت ببرید.

میزان سرو: 8 الی 10 نفر

مواد لازم:

  • خمیر نان: یک عدد
  • آب: یک دوم پیمانه
  • روغن آفتابگردان: یک دوم پیمانه
  • جوش شیرین: یک قاشق چای خوری
  • آرد: دو و یک دوم الی ۳ پیمانه
  • برگه جعفری (ریز خرد شده): ۲ قاشق سوپ خوری
  • سیب زمینی (پخته): ۲ عدد
  • زرده تخم مرغ: یک عدد
نان سیب زمینی، عصرانه‌ای لذیذ و خوشمزه

طرز تهیه:

۱. آب، روغن آفتابگردان و جوش شیرین را در ظرف مناسبی روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب گرم شود. این مخلوط را به خمیر اضافه کرده و ورز دهید.
۲. آرد را به تدریج اضافه کرده و به خوبی مواد را ورز دهید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.
۳. برگ جعفری ریز خرد شده و سیب زمینی پخته و له شده را به مواد اضافه کرده و ورز دهید.

۴. دست خود را به روغن آفتابگردان آغشته کنید و گلوله هایی به اندازه گردو از خمیر جدا کنید. آنها را کف دست خود پهن کنید و با فاصله از هم در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید.
۵. زرده تخم مرغ را کمی با چنگال زده و با برس روی آنها بمالید.
۶. سینی فر را به مدت ۲۵ دقیقه کنار بگذارید تا خمیر ور آید و سپس آن را به مدت ۲۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند. سپس سرو کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

گوناگون

سایر رسانه‌ها

    نظر کاربران

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج