۶۷۶۶۰۹ ۱ نظر
۵۱۷۶

نان کلوچه‌ای؛ هم زیبا، هم خوشمزه

نان کلوچه ای یک نوع نان سنتی و بسیار خوشمزه است که پیشنهاد میکنیم حتما تهیه کنید و با چای میل کنید.

ماهنامه کیک و شیرینی: نان کلوچه ای یک نوع نان سنتی و بسیار خوشمزه است که پیشنهاد میکنیم حتما تهیه کنید و با چای میل کنید.

میزان سرو: ۸ الی ۱۰ نفر

مواد لازم:

  • آرد: 2 کیلوگرم
  • شیر: 400 میلی لیتر
  • شکر: 720 گرم
  • کره (به دمای محیط رسیده): 250 گرم
  • وانیل: یک ق چ
  • نمک: به مقدار لازم
  • خمیرمایه: 80 گرم

مواد لازم رویه کیک:

  • زرده تخم مرغ: 2 عدد
  • گردو: به مقدار لازم
  • مغز تخمه کدو: به مقدار لازم
  • دانه کنجد: به مقدار لازم
نان کلوچه‌ای؛ هم زیبا، هم خوشمزه

طرز تهیه:

۱. شیر، شکر و کره را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید و هم بزنید. وانیل و نمک را اضافه کرده و در ظرف را بگذارید.
۲. پس از گذشت چند دقیقه ظرف را از روی حرارت بردارید و آرد را به مواد اضافه و مخلوط کنید.
۳. خمیرمایه را در مقداری آب بریزید و پس از چند دقیقه ورآمدن و پف کردن به مواد اضافه و مخلوط کنید.
۴. خمیر را به خوبی ورز دهید تا یکدست شود. آن را حدود ۳۰ دقیقه استراحت دهید تا ور آید.
۵. گلوله هایی از خمیر جدا کنید و کف دست خود شکل دهید و در سینی فر از قبل چرب شده بچینید.
۶. زرده های تخم مرغ را کمی زده و با برس روی گلوله های خمیر بمالید.
۷. گردو، مغز تخم کدو و دانه های کنجد را روی آنها بپاشید و به مدت ۳۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزند.
۸. سپس سرو کنید.

محتوای حمایت شده

گوناگون

سایر رسانه‌ها

    نظر کاربران

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج