آموزش مرحله به مرحله تهیه نان پرتقالی
نان پرتقالی یک نان خوشمزه با عطر پرتقاله که با چای داغ خیلی می چسبه. این نان خوش عطر را برای صبحانه ، عصرانه و میان وعده می تونین میل کنید.
وب سایت بدونیم: نان پرتقالی یک نان خوشمزه با عطر پرتقاله که با چای داغ خیلی می چسبه. این نان خوش عطر را برای صبحانه ، عصرانه و میان وعده می تونین میل کنید.
مواد لازم:
- ۲ پیمانه آرد
 ۱/۳ پیمانه کره
 ۱/۳ پیمانه پودر قند
 ¼ قاشق چای خوری دارچین
 ¼ قاشق چای خوری نمک
 ۱ قاشق چای خوری جوش شیرین
 ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر
 ¾ پیمانه شکر
 ۱ پیمانه دوغ
 ۱ عد لیمو
 ۱ عدد پرتقال
 ۲ عدد تخم مرغ
   
   
دستور تهیه :
پوست پرتقال را رنده کنید.
   
کره را با هم زن بزنید تا پف کند.
   
شکر را اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر هم بزنید.
تخم مرغ ها را اضافه کنید.
   
   
   
اکنون باید پوست پرتقال ها را اضافه کنید.
   
درظرف دیگری آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک و دارچین را با هم مخلوط کنید.
   
سپس مواد خشک را اضافه کنید و در آخر دوغ را اضافه کنید و هم بزنید.
   
   
داخل قالب را چرب کنید و مواد را داخل آن بریزید.
   
قالب را به مدت ۴۵ الی ۵۰ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید.
   
قالب را از فر بیرون بیاورید و نان را از قالب جدا کنید و کنار بگذارید تا سرد شود.
   
   
برای درست کردن خامه روی نان یک قاشق چای خوری آب لیمو، یک قاشق چای خوری آب پرتقال و پودر شکر را با هم مخلوط و هم بزنید.
روی کیک را با خلال دندان سوراخ سوراخ کنید و خامه را روی آن بریزید.
   
   
   
 
						 
						 
	
			
			 
	
			
			 
	
			
			 
	
			
			 
	
			
			 
	
			
			 
	
			
			 
	
			
			 
	
			
			 
	
			
			 
					   
   
   
       
       
       
       
	
			
			 
	
			
			
ارسال نظر