۱۲۴۸۶۸۶
۳۷۳۶
۳۷۳۶

روشی مخصوص و متفاوت برای پختن مرغ

طبخ مرغ با سبزیجات یکی از روش‌های پخت مرغ است که برای مزه دار کردن مرغ از موادی مثل رب انار، جعفری و گشنیز استفاده می‌شود و طعم بسیار متفاوتی دارد.

فرارو: طبخ مرغ با سبزیجات یکی از روش‌های پخت مرغ است که برای مزه دار کردن مرغ از موادی مثل رب انار، جعفری و گشنیز استفاده می‌شود و طعم بسیار متفاوتی دارد.

روشی مخصوص و متفاوت برای پختن مرغ

مرغ در سفره ما و همچنین در برنامه غذایی خانواده ایرانی یکی از پروتئین‌های بسیار پرمصرف است که معمولا بیشتر از گوشت قرمز از آن استفاده می‌شود. مرغ در انواع خورش‌ها، پلوها، سالادها، فست فودها و خوراک‌ها استفاده می‌شود؛ ولی استفاده از آن برای غذای اصلی و به صورت خورش و خوراک رواج بیشتری دارد.

روش‌های طبخ مرغ معمولا با رب، زعفران یا به صورت سرخ کرده است که می‌توان گفت همگی به اندازه کافی تکرار شده‌اند. توصیه ما این است که روش‌های قدیمی طبخ مرغ را فراموش کنید و با ما همراه شوید تا با استفاده از یک روش جدید بتوانید یک مرغ خوشمزه و خوش طعم را برای خود و اعضای خانواده تهیه کنید.

در ادامه این مطلب طرز تهیه مرغ خوشمزه با سبزیجات همراه با نکات مهم و فوت و فن‌های مربوط به تهیه آن ارائه خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه مرغ با سبزی

ران یا سینه مرغ: ۳ تکه

پیاز بزرگ: ۱ عدد

 

سیر: ۲ حبه

رب انار ملس: ۲ قاشق غذاخوری

ترکیب جعفری و گشنیز خرد شده: نصف لیوان

زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری

نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به میزان لازم

روغن: به میزان لازم

روشی مخصوص و متفاوت برای پختن مرغ

طرز مزه دار کردن مرغ

۱ ـ برای شروع کار پیاز را پوست و سپس رنده کنید. سیر را هم رنده و با پیاز مخلوط کنید.

۲ ـ پیاز و سیر رنده شده را داخل یک کاسه بریزید؛ سپس مخلوط جعفری و گشنیز خرده شده را همراه با رب انار، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.

۳ ـ روی مرغ را با نوک چاقو چند شکاف عمیق ایجاد کنید؛ سپس مرغ‌ها را داخل یک کاسه بریزید و سسی را که از قبل آماده کرده‌اید، روی تکه‌های مرغ بریزید و با قاشق هم بزنید تا مرغ کاملا به سس آغشته شود.

۴ ـ حالا در ظرف را ببندید و آن را به مدت یک تا دو ساعت داخل یخچال بگذارید تا مرغ مزه دار شود.

۵ ـ در مرحله بعد کمی روغن داخل یک ماهی تابه بریزید و آن را روی حرارت متوسط اجاق گاز بگذارید تا گرم شود؛ سپس مرغ‌ها را از توی مواد بیرون بکشید و داخل ماهی تابه بچینید. در آخر همه سس را روی مرغ‌ها بریزید و در ماهیتابه را بگذراید. حرارت را کم کنید و اجازه بدهید تا مرغ با مواد کم‌کم بپزد. حدودا یک ساعت و نیم زمان لازم است.

۶ ـ در حین پخت هرازگاهی مرغ‌ها را پشت و رو کنید. در آخر پخت، زعفران را روی مرغ‌ها بریزید و ده دقیقه بعد اجاق گاز را خاموش کنید. حالا مرغ خوشمزه و متفاوت شما آماده سرو است که می‌توانید آن را با زرشک پلو یا کته ساده میل کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

گوناگون

سایر رسانه‌ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج