اصفهان هم اعلام خودمختاری کرد!
مثل این که علیرضا قربانی و گروهش باز هم برای اجرای کنسرت در اصفهان به در بسته خورده اند...
سید عبدالجواد موسوی در خبرآنلاین نوشت: مثل این که علیرضا قربانی و گروهش باز هم برای اجرای کنسرت در اصفهان به در بسته خورده اند. آن هم به این بهانه واهی که در گروه آقای قربانی نوازنده خانم حضور دارد. وقتی گفته اند مگر حضور نوازنده خانم در یک گروه منع قانونی دارد؟ پاسخ شنیده اند که این جا اصفهان است و با بقیه جاها فرق دارد.

چه فرقی؟ در مهدِ موسیقی ایرانی چه حساسیتی برای حضور نوازنده خانم بر روی صحنه وجود دارد؟ این قوانین من درآوردی را حضرات از کجایشان در می آورند؟ اصلا حضور خانم ها بر روی صحنه چه مشکلی دارد؟ این حرف که این جا اصفهان است و مردم این جا متدینند و حساسیت بیشتری دارند یعنی چه؟ یعنی بقیه جاهای ایران مردم لاابالی اند و نسبت به مسائل اخلاقی حساسیتی ندارند؟ وقتی هرکسی به خودش اجازه می دهد با بهانه های بنی اسرائیلی پا روی قانون بگذارد کار به همین جاها می کشد.
تا دیروز مشهد به بهانه دفاع از ارزش های دینی ایالت خودمختار بود امروز اصفهان و فردا شیراز و پس فردا تبریز و دِ برو که رفتی. به زودی مسابقه کی بیشتر حساس است راه می افتد و هر مدیری برای اثبات این که مردم ولایت او حساسیت بیشتری نسبت به ارزش ها از دیگر مناطق دارند محدودیت های بیشتری قائل می شود تا خود را عزیز تر جلوه دهد. بحث صرفا بر سر یک کنسرت و حضور یا عدم حضور چند نوازنده خانم بر روی صحنه نیست که البته این بحث هم در جای خود بسیار مهم است بلکه بحث بر سر قانون پذیری و قانون گریزی است.
فکر هم نکنید این جا با جای دیگر فرق دارد فقط به موضوع کنسرت محدود می شود. چندی پیش با خانواده رفته بودیم ساحل بابلسر. در ساحل قیمت چند دقیقه سواری با اسب را پرسیدم. خیلی گران گفتند. گفتم ولی در ساحل ساری قیمت این کار خیلی ارزان تر است و پاسخ شنیدم: این جا بابلسر است با ساری خیلی فرق دارد. چرا باید شهری با شهر مجاورش خیلی فرق داشته باشد؟
این توهم که هرجایی قانونش با جای دیگر فرق دارد از کجا آمده؟ مملکت ما که فدرالی اداره نمی شود. فرض هم که بشود هر ایالتی یا هر استانی باید یک قانون داشته باشد نه این که شهری با فاصله یک ساعته با شهری دیگر قوانینی متفاوت داشته باشد.
این بی قانونی های پراکنده کمترین ضرر و زیانش این است که مردم ایمان می آورند که شهر، شهرِ هرت است و هرکس باید به میل و دلخواه خودش رفتار کند. احتمالا هیچ مسئولی به مردم شهر خودش نمی گوید این جا با جای دیگر قانونش فرق می کند اما مردم هیچ شهر و دیاری سرِ خود قانون شکنی نمی کنند. آن ها به حکم: الناس علی دین ملوکهم، به فرادستان خود نگاه می کنند و وقتی می بینند هر حاکمی به دلخواه حکم می کند تصمیم می گیرند قانون ویژه خودشان را در قلمرو کوچک خود اعمال کنند.
با یکدست شدن حاکمیت انتظار می رفت دست کم مشکلاتی مثل آن چه برای آقای قربانی و گروهش پیش آمده است دیگر تکرار نشود. حتی خیلی ها که با این دولت و مجلس هیچ سنخیتی نداشتند می گفتند امیدواریم حالا که این جماعتِ یکدست ساز مانعی و رقیبی سر راه خود نمی بینند دست از آزار و اذیت مردم بردارند و دق دلی هایشان را از یکدیگر سر ما خالی نکنند. اما ظاهرا دعوای این جماعت با یکدیگر جدی تر از این حرف هاست.
البته در سیاست، دعوا و رقابت امری است طبیعی اما در یک جامعه سالم دعوا و رقابت بر سرِ برنامه ها و گفتمان های گروه های سیاسی است نه این که آدم هایی از یک گروه و طیف خاص برای رسیدن به قدرت همدیگر را له و لورده کنند. درست مثل انتخاباتی که پُشت سر گذاشتیم. دعوای چنار و پاجوش ها دعوای عقیدتی و راهبردی نیست، دعوا بر سر این است که هر کدام از این طایفه خود را از دیگری پاکدست تر و سالم تر و لایق تر می داند برای پیاده کردن ارزش های مورد نظر. و این یعنی ما حتی از مواهب حاکمیت یکدست نیز برخوردار نخواهیم شد.
تبلیغات متنی
-
با این پرامپت، خودت را به عروسک تبدیل کن!
-
دمای تهران در این تاریخ به زیر صفر میرسد!
-
جلسه مهم پزشکیان با فعالان اصناف با حضور همتی
-
موضع متفاوت حسن یزدانی درباره اعتراضات مردمی
-
حضور ایرانسل در ششمین الکامپ خوزستان
-
«فردین» در ۴۸ سالگی و چند ماه قبل از انقلاب ۵۷
-
جزئیات استفاده اسرائیل و آمریکا از هوش مصنوعی در حمله به ایران
-
استقلال در دربی مقابل پرسپولیس دبل شد!
-
حریف استقلال از جام حذفی انصراف داد!
-
این خانه در بندر ماهشهر برنده جایزه معماری شد
-
برای جشن فارغ التحصیلی چه بخریم؟
-
جزئیات تازه از میزان تسویه بدهی بابک زنجانی
-
ریزش دوباره قیمتها در بازار طلا و سکه
-
قدرتمندترین خودروی جهان در برف گیر کرد!
-
واکنش روسیه به اظهارات ضد ایرانی ترامپ
-
دمای تهران در این تاریخ به زیر صفر میرسد!
-
موضع متفاوت حسن یزدانی درباره اعتراضات مردمی
-
حریف استقلال از جام حذفی انصراف داد!
-
ریزش دوباره قیمتها در بازار طلا و سکه
-
پزشکیان پاسخ اظهارات دیشب ترامپ را داد
-
هواشناسی: تهران خشکترین شهر ایران است!
-
نامه ۱۰۰ نماینده به پزشکیان: به همتی کار نده
-
بازداشت مدیرعامل سابق موسسه ملل تایید شد
-
۲ میلیارد دلار دارایی بلوکه شده ایران آزاد شد
-
ایران نیروی دریایی کانادا را تروریستی اعلام کرد
-
تاکنون ۱۲ استان به دلیل سرما تعطیل شدند
-
تصمیم عجیب برای بازی استقلال به دلیل «سرما»
-
خبر مهم دولت درباره افزایش حقوق کارمندان
-
قوه قضائیه، تکلیف عفو امیر تتلو را روشن کرد
-
استعفای مشاور رئیسجمهور تایید شد
-
تصاویر خبرگزاری فارس از امروز ظهر در مرکز تهران
-
دستور شبانه مسعود پزشکیان در پی اعتراضات
-
رئیس جدید بانک مرکزی معرفی شد
-
ناگهان فردا تعطیل شد!
-
حقوق هر کارمند صداوسیما مشخص شد
-
جزئیات ناآرامیِ امروز در خیابان جمهوری تهران
-
پاسخ فوری شمخانی به تهدیدات امشب ترامپ
-
زیرنویس شبکه خبر در ساعات اخیر جلبتوجه کرد
-
پزشکیان رسما عقبنشینی کرد
-
سلمان خان در سن ۶۰ سالگی همچنان جذاب است
-
روزنامه اصولگرا به همتی یک لقب جدید داد
-
نقشه نتانیاهو برای آغاز حملات اسرائیل و آمریکا به ایران
-
محتوای جلسه ترامپ و نتانیاهو درباره ایران تقریبا فاش شد
-
زبان بدن توجهبرانگیز فرزین در جلسه هیئت دولت
-
کاهش قابل توجه قیمت دلار و سکه در چند ساعت
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
این خبرها رو به آقای معین بدهند. تا یک وقت اشتباه نکند بیایید اینجا. همچنان مثل همیشه. زورگویی. و قوانین من درآوردی. وجود دارد تازه آقای قربانی. ترانه های شاد نمیخواند. در بسیاری از سریالها از ترانه های ایشان استفاده میشود
خانم نوازنده شانس آوردی تو صورتت اسید نپاشیدند .آنجا اصفهان است
به یک شهر می کویند مقدس به یک شهر می گویند دروازه کربلا به یک شهر می گویند دارلا مومنین ووووو این اسم های من دراوردی چی است ماهمه یکمملکت هستیم به نام ایران تمام بامبول بازی تمام