۱۴۰۹۲۷۶
۱۱۸۵
۱۱۸۵
پ

چند ترفند ساده برای درست کردن ترشی خانگی

برای اینکه بتوانید ترشی‌های خانگی گوناگون و خوشمزه تهیه کنید، باید «نکات تهیه ترشی» از قبیل انتخاب سبزی و ادویه و حتی سرکه را بدانید.

فرارو: برای اینکه بتوانید ترشی‌های خانگی گوناگون و خوشمزه تهیه کنید، باید «نکات تهیه ترشی» از قبیل انتخاب سبزی و ادویه و حتی سرکه را بدانید.

استفاده از ترشی در کنار غذا باعث هضم بهتر غذا می‌شود و سوخت‌وساز بدن را بالا می‌برد و هم اینکه ما بیشتر از غذا خوردن لذت می‌بریم و پزشکان نیز توصیه کرده‌اند در کنار غذا‌های گوشتی مخصوصاً گوشت حیوانی از ترشیجات مختلف استفاده کنید؛ چون برای پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی بسیار مؤثر است.

چند ترفند ساده برای درست کردن ترشی خانگی

نکات مهم تهیه ترشی

مقدار سرکه باید به حدی باشد تا روی مواد اولیه ترشی‌ها را بگیرد.

همچنین محلول نمک و سرکه که اضافه می‌کنید را باید بچشید تا بی نمک و یا شور نشود.

سرکه باید خالص باشد و بهترین سرکه برای تهیه ترشی سرکه انگورو سرکه سیب است.

برای اینکه ترشی عطر و طعم خوبی بگیرد باید ادویه‌های مناسبی مانند فلفل قرمز، فلفلسبز، سیاه دانه، شوید خشک، زیره، برگ آلبالو و برگ مو استفاده کنید.

سبزی ترشی باید از این ۷ سبزی باشد (نعناع، گشنیز، جعفری، شوید، ریحان، مرزهو ترخان)

جوشاندن میوه‌ها مورد استفاده در سرکه قبل استفاده در تهیه ترشی بسیار مهم است.

انتخاب ظرف مناسب در تهیه ترشی بسیار مهم است (ظرف پلاستیکی ممنوع است و باید از ظروف بلوری، سفالی یا چوبی استفاده کنید)

استفاده از ظروف شیشه‌ای تیره برای اینکه عطر و طعم ترشی را در گذر زمان تغییر نمی‌دهد بسیار توصیه می‌شود.

باید ترشی در محیط خنک نگهداری کنید تا آماده شود.

ترفند جلوگیری از کپک زدن ترشی

ترفند کپک نزدن ترشی بسیار ساده و کاربردی می‌باشد فقط باید به دقت این نکات را رعایت کنید.

سرکه را قبل از استفاده بجوشانید و منتظر بمانید سرد شود و سپس استفاده کنید.

ریختن مقدار کمی روغن مایع و روغن زیتون روی ترشی از کپک زدن آن جلوگیری میکند.

هیچ‌گاه قاشق خیس را درون ظرف ترشی نکنید، چون باعث کپک زدن ترشی می‌شود.

استفاده از مواد اولیه و سبزیجات تازه و شستن مناسب آن‌ها به نحوی که لا به لای ساقه‌های گل کلم‌ها به خوبی تمیز شوند.

بعد از شستن مواد اولیه باید رطوبت آن‌ها را به وسیله یک دستمال تمیز بگیرد تا ترشی کپک نزند. برای این کار می‌توانید مواد را روی دستمال نخی تمیز پهن کنید تا رطوبت آن خارج شود.

استفاده از گلپر به دلیل خاصیت ضدعفونی کنندگی آن بسیار در جلوگیری از کپک زدن ترشی مؤثر است.

بستن درب ظرف ترشی به نحوی که هیچگونه هوایی داخل ظرف نرود.

قرار دادن ظرف ترشی در محیطی دور از نور آفتاب با دمای مناسب بسیار مهم است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج