adexo3
۱۴۱۴۹۹۷
۵۴۳
۵۴۳
پ

ترفندهای پنهانی و زیرکانه رستوران‌ها برای افزایش مشتری

پژوهش ها می گوید درک و استنباط ما از غذا از همان لحظه ای آغاز می شود که منو را در دست می گیریم.

روزیاتو: پژوهش ها می گوید درک و استنباط ما از غذا از همان لحظه ای آغاز می شود که منو را در دست می گیریم. منوهای سنگین تأثیرگذاری بهتری دارند و باعث می شوند تصور کنیم سرویس دهی رستوران در بالاترین سطح قرار دارد.

هر حوزه ای قواعد ناگفته ی مخصوص به خود را دارد و تجارت رستوران داری هم از این قاعده مستثنی نیست. ما برای سفارش غذا در رستوران باید از منو استفاده کنیم، بنابراین همان فهرست به ظاهر ساده می تواند به ابزاری قدرتمند برای تحت تأثیر قرار دادن انتخاب های ما و و جهت دهی به آن ها تبدیل شود. و گرچه ما در رستوران تنها به دنبال خوردن مقداری غذا هستیم، اما ممکن است در نهایت چشمانی گرسنه تر از شکم هایمان پیدا کنیم.

در ادامه از ترفندهایی خواهیم گفت که رستوران ها برای تأثیرگذاری روی تصمیمات ما به کار می گیرند.

۱- وزن منو برداشت ما را تحت تأثیر قرار می دهد

ترفندهای پنهانی و زیرکانه رستوران‌ها برای افزایش مشتری

پژوهش ها می گوید درک و استنباط ما از غذا از همان لحظه ای آغاز می شود که منو را در دست می گیریم. منوهای سنگین تأثیرگذاری بهتری دارند و باعث می شوند تصور کنیم سرویس دهی رستوران در بالاترین سطح قرار دارد. اما منوهای سبک باعث می شوند تصور کنیم با رستوران اقتصادی و غیررسمی مواجه هستیم.

بنابراین بار دیگر که منویی جلد چرمی با برگ های ضخیم و مرغوب مواجه شدید، گول نخورید و به خاطر آورید که کیفیت منو هیچ ارتباطی با کیفیت غذا یا سرویس دهی رستوران ندارد.

۲- برخی اسامی غذاها می توانند ما را گرسنه تر کنند

ترفندهای پنهانی و زیرکانه رستوران‌ها برای افزایش مشتری

نام غذا می تواند محبوبیت آن را تا ۲۳ درصد بیشتر کند. پژوهش ها نشان داده اسامی لطیف و مهیج تعداد متقاضیان غذا را بیشتر می کنند. یک روش دیگر رستوران ها برای واداشتن شما به انتخاب یک غذای خاص با استفاده از اسامی این است که به نام غذا عناوینی نوستالژیکی مانند «خانگی» یا «مامان پز» اضافه می کنند که احساسات مثبتی در شما ایجاد می کنند.

۳- فونت منو هم می تواند برداشت ما را تحت تأثیر قرار دهد

ترفندهای پنهانی و زیرکانه رستوران‌ها برای افزایش مشتری

بسته به فونت به کار رفته، منو می تواند پیام های مختلفی را برساند. فونت های ساده ای که خوانش راحتی دارند ممکن است تداعی کننده ی ارزان و اقتصادی بودن باشند. اما فونت های غیر ساده می توانند باعث شوند که رستوران سطح بالاتر، با سرویسی درجه یک به نظر برسد.

۴- رنگ های درون منو هم می تواند پیام بخصوصی را منتقل کند

ترفندهای پنهانی و زیرکانه رستوران‌ها برای افزایش مشتری

رنگ های به کار رفته درون منو هم تأثیر زیادی دارند، چون واکنش احساسی شما را برمی انگیزانند. قرمز و آبی پراستفاده ترین رنگ ها برای زمانی هستند که رستوران ها می خواهند اشتهای شما را تحریک و بیشتر کنند. آن ها موارد اصلی منو را با رنگ و فونت بزرگ تر، برجسته می کنند.

این رنگ ها توجه شما را به خود جلب می کنند. در رستوران های غذاهای دریایی، معمولاً از رنگ آبی استفاده می شود چون این رنگ نشان می دهد که که غذای رستوران مستقیم از دریا گرفته شده است.

۵- هر چه تعداد تصاویر کمتر باشد تقاضا بیشتر می شود

ترفندهای پنهانی و زیرکانه رستوران‌ها برای افزایش مشتری

اینکه گفته می شود آدم ها با چشم شان غذا می خورند، همیشه درست نیست. درست است که تصاویر مهم اند، اما متخصصان طراحی منو می گویند که استفاده ی زیاد از تصاویر در منو می تواند باعث شود که تصور کنیم با رستوران سطح پایینی مواجه هستیم. اگر در هر صفحه از منو تنها یک تصویر ببینیم، تا ۳۰ درصد بیشتر پول خرج می کنیم. رستوران های گران قیمت اغلب ترجیح می دهند کیفیت غذا را به تخیل مشتری واگذار کنند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج