علیرضا عصار و چارتار، مشت اول را محکم کوبیدند
در روزگاری که رسانه ها و برنامه های پرشمارشان، سیطره ای غیرقابل انکار در زندگی انسان دارند و حضورشان، بخشی جدایی ناپذیر از زندگی آدم ها شده است، برنامه هایی که در حوزه موسیقایی ساخته و پخش می شود، دارای اهمیت ویژه هستند.
ایرنا: در روزگاری که رسانه ها و برنامه های پرشمارشان، سیطره ای غیرقابل انکار در زندگی انسان دارند و حضورشان، بخشی جدایی ناپذیر از زندگی آدم ها شده است، برنامه هایی که در حوزه موسیقایی ساخته و پخش می شود، دارای اهمیت ویژه هستند. با اینکه ما در حوزه موسیقی، قدمتی دیرینه و اثرگذار در دنیا هستیم، اما آنطور که باید در حوزه برنامه سازی موسیقی محور، فعالیت اثرگذار نداشته ایم. این در حالی است که در دنیا، برنامه های موفق و عمومی شان، در حوزه موسیقی بوده است و از این طریق توانسته اند علاوه بر ایجاد فضایی ملایم در جامعه، فرهنگ شان را نیز به خارج از مرزها، منتقل کنند.

شاید بشود گفت که بسیاری از علاقه مندان هنر، سال ها منتظر چنین برنامه ای بودند. این برنامه با اجرای علیرضا عصار؛ خواننده و هنرمند فرهیخته موسیقی کشور، شکل و شمایلی حرفه ای، به جا و قابل توجه دارد، به طوری که علاوه بر داشتن عنصر سرگرم کنندگی، دریچه های تازه ای را نیز پیش روی مخاطب، باز می کند.
«کنسرتینو» در واقع، ترکیبی از دو واژه کنسرت و نو است، یعنی یک جورهایی نگاهی نو به اجرای موسیقی انداخته است که می تواند عدالت فرهنگی را برای جامعه، به سوغات بیاورد. با توجه به گرانی بلیت کنسرت ها در این روزها، طبیعی است که برخی از خانواده ها امکان حضور در این برنامه ها را نداشته باشند، اما کنسرتینو، در قسمت نخست خود نشان داده است که نگاهی جدی به کنسرت و اجرای درست و دقیق و احترام به مخاطب دارد. این برنامه، دو گروه موسیقی را در قسمت نخست دعوت کرده است تا بهترین های خود را مخاطبان اجرا کنند. گروه آرمان گرشاسبی که یکی از خواننده خوب کشور به حساب می آید و گروه اوهام که یک گروه آوانگارد در حوزه موسیقی است.
علیرضا عصار، در این برنامه، نشان داد که آنچه در آثارش تحت عنوان عمق تفکر و اندیشه، وجود دارد، برگرفته از شخصیت اوست. آرام و متین، بدون ادا و ادعا، مقابل دوربین قرار می گیرد و سوال هایی می پرسد که پاسخ های به دردبخور از آن حاصل می شود. او حتی در اجرای مشترکی که با نوجوان ۱۶ ساله در انتهای برنامه داشت، تاکید خود را بر حمایت از موسیقی ارزشمند و والای ایرانی، نشان داد. این اجرای دو نفره، دلنشین و دوست داشتنی بود. عصار با این کار، می خواست نشان دهد که برنامه جدید او، بر حمایت از نسل جوان و هدایت آنان به سمت موسیقی درست و فرهنگ محور، اصرار دارد. علاوه بر این، همخوانی یک خواننده کارکشته که صاحب صدای مغزدار و نافذ است، با یک دختر نوجوان، زیبایی هایی هنری زیادی با خود داشت که در ذهن مخاطب ماندگار خواهد شد. ضمن آنکه، عصار تلاش کرده است که حدود و ثغور شرعیات و حساسیت اجتماع را نسبت به صدای زن، حفظ کند و براساس فتوای بزرگان شیعه، استفتائات مقام معظم رهبری، شأن و شرایط اجتماع را مدنظر قرار دهد و در مسیر تعادل و میانه روی، حرکت کند.
طراحی صحنه «کنسرتینو» نیز کار ارزشمندی است. سیامک احصایی به دور از زیاده کاری و شلوغ کاری، فضایی دلنشین و فرهیخته را برای مخاطبان، ایجاد کرده است. گر چه، شاید لازم باشد که به شکل تدوین آن نیز نقدی وارد کنیم؛ چرا که کمتر به نشان دادن جزئیات و اینسرت های فراوانی که می توانست، کار را جذاب تر و ارزش های طراحی صحنه را بیشتر نمایان سازد، پرداخته است.
با توجه به آنچه که در قسمت نخست «کنسرتینو» دیدیم، می توانیم امیدوار باشیم که در قسمت های دیگر، شاهد غافلگیری های زیادی باشیم. این برنامه به کارگردانی میلاد رحیمی، تهیهکنندگی مشترک محسن خباز و محمدرضا حسینزاده، می تواند تا سال های سال، میهمان شبکه خانگی باشد و مردم موسیقی دوست ایران را خوشحال کند. بد نیست اگر تیم نویسندگان، بتوانند با علیرضا عصار، هماهنگی بیشتر داشته باشند تا بتوانند با بیان جذاب او، لحظه های ماندگارتری را به ثبت برسانند.
تبلیغات متنی
-
شلیک ۵ گلوله برای قتل باجناق در تهرانپارس
-
دستور خبرساز ترامپ برای برکناری یک چهره
-
لاهماجون خوشعطر و ترد؛ پیتزای گوشتی محبوب ترکیه
-
این سه نفر بد اخلاقترین ایرانیهای ۲۴ ساعت اخیر هستند
-
ترفندهای هوشمندانه برای مرتبکردن کمد در خانهتکانی عید
-
تصویر اولین اتوبوس دوطبقه تهران منتشر شد
-
تصاویر فرودگاه رویایی تهران لو رفت!
-
سیروس مقدم: ارتباطم با تیم سازنده پایتخت قطع شده
-
سحر جعفری جوزانی در کنار مادر آمریکاییاش
-
تغییر چهره فرهاد جم پس از ۳۱ سال در «ساهره» همه را متحیر کرد
-
رتبه ایران در بین کشورهای جهان از نظر منابع طبیعی
-
چرا روی پنجره هواپیماها سوراخ ریز وجود دارد؟
-
خرید انواع عطر زنانه و مردانه با بهترین قیمت از عطر مرادی
-
توهین مقام وزارت اقتصاد به جانباختگان دی ماه
-
این قسمت از برنامه محفل با حضور آزیتا ترکاشوند پربازدید شد
-
این سه نفر بد اخلاقترین ایرانیهای ۲۴ ساعت اخیر هستند
-
رتبه ایران در بین کشورهای جهان از نظر منابع طبیعی
-
توهین مقام وزارت اقتصاد به جانباختگان دی ماه
-
روایت فارس از تجمعات دانشجویی امروز در تهران
-
علی باباچاهی درگذشت
-
سریال ماه رمضانیِ صداوسیما کپی از آب درآمد
-
سفارت هند در تهران اطلاعیه فوری صادر کرد
-
شایعه عجیب و باورنکردنی درباره حسن روحانی
-
ارسال پیامکهایی از مبدا نامعلوم برای مردم ایران
-
بالاخره موی بلند در صداوسیما مجاز شد!
-
پیامک خبرسازی که برای دانشجویان شریف ارسال شد
-
ترامپ سخنان مجری تندروی فاکس نیوز را بازنشر کرد
-
هشدار رگبار و رعد و برق برای این روزهای تهران
-
قیمت امروز سکه و طلا در بازار تهران
-
ترامپ، نتانیاهو را در موضوع ایران نگران کرد
-
روسیه درباره سوخو ۳۵ زیر قولش با ایران زد
-
تحلیل توجهبرانگیز درباره حرفهای امروزِ ویتکاف درباره ایران
-
تیزر سریال ایرانی مشهور در شبکه ترکیه جلبتوجه کرد
-
تغییر چهره چشمگیر هادی حجازیفر در شبکه سه
-
دولت از واریز یارانه جدید خبر داد
-
۱۸ دی؛ پیکرهای پیچیده در پتو و یک عکس از آیدا
-
اقدام هماهنگ معین، شادمهر و اِبی در ساعات اخیر
-
احسان علیخانی خداحافظی کرد اما تلویزیون دستبردار نیست
-
ترامپ از تصمیم ایرانیها شگفتزده شده است
-
وقوع جنگ ناگهانی و تمام عیار در مکزیک
-
دیدار ویتکاف با رضا پهلوی به دستور ترامپ
-
سید محمد خاتمی از کشور خارج شد؟
-
حماسه یک پدر داغدار، چشم ایران را گریان کرد
-
ارسال پیامکهایی از مبدا نامعلوم برای مردم ایران
-
پیغام صفحه فارسی وزارت خارجه آمریکا درباره ایران
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
خیلی با شرفی آقای عصار