بعد از ستایش، این سریال لقب «سلطان غم» را گرفت!
تلویزیون سریالی دارد به اسم «طوبی». آن را سعید سلطانی ساخته کارگردان سریال معروف «ستایش». وجه اشتراک هر دو اثر، صرفا نام زنانه و قرار گرفتن یک بانو در مرکز درام نیست؛ بلکه حجم غم و ناله آنها نیز شبیه یکدیگر است.
برترینها: تلویزیون سریالی دارد به اسم «طوبی». آن را سعید سلطانی ساخته کارگردان سریال معروف «ستایش». وجه اشتراک هر دو اثر، صرفا نام زنانه و قرار گرفتن یک بانو در مرکز درام نیست؛ بلکه حجم غم و ناله آنها نیز شبیه یکدیگر است.
مجله تی وی بان نوشت: تا حالا بیست و هفت قسمت از «طوبی» روی آنتن شبکه یک رفته. سریال شروعی ضعیف داشت و داستانش آبکی بود. یک خانواده شاد در دهه پنجاه دور هم خوش بودند که ناگهان برای پدر (هومن برقنورد) پاپوش درست شد و در نهایت مُرد. همسر و سه دختر او ماندند که چه کنند.
طوبی خانم (شبنم قربانی)، فخرالدین (امین زندگانی) را مقصر میدانست اما وقتی پی به حُسن نیت او برد، به ازدواجش درآمد. در این فاصله، مادر و خواهران طوبی آواره بودند و با غم، روزگار میگذراندند. طوبی در عراق عروس شد و صاحب دو فرزند. فکر کردیم ایام مصیب به سرآمد که مادرش سکته کرد و رفت پیش همسر مرحوم خود.
طوبی با دیدن جای خالی مادر، اشکها ریخت و کارگردان هم تا توانست دل بینندهها را خون کرد. او به همراه همسر و خواهر و فرزندان خردسال خود در حال بازگشت به عراق بود که گیر ماموران ایرانی افتادند. در حین تعقیب و گریز، یکی از بچهها توی رودخانه پرت شد و خودتان میدانید تماشای این صحنه چه قدر دردناک است.
پخش سریال «طوبی» ادامه دارد و دل خیلیها خون است از مصیبتهای این بانو. لابد مدیران تلویزیون هم کیف میکنند که توانستهاند با یک سریال، غم و درد مردم بینوا را بیشتر کنند.
میگویند «طوبی» سریالی است که بیننده کم ندارد؛ خب خدا را شکر! ما خود نیز آن را از قسمت اول دنبال میکنیم؛ چون کارمان این است. ولی راحت بگوییم: «طوبی» سریالی ضعیف است و پُر از ایرادات ساختاری و روایی. غم و اعصاب خردیهای آن جای خود.
نظر کاربران
خوب شما که طاقت غم و ناراحتی طوبی رو ندارید، نگاه نکنید، چطور راجب فیلم های سیاه نمای پر از رنج و غم نظری ندارید، راجب پوست شیر با اون همه اتفاق تلخ نگفتید َسلطان غم، الان طوبی شد سلطان غم؟ شاید هم پر بییننده بودن سریال واستون گرون تموم شده، چقدر حب و بغضی انتقاد میکنید، شرم آوره
ناف ملت مارو با گریه و غم بریدن
فقط آهنگ پایانی سریال، باصدای استاد محمد اصفهانی،قشنگ و شنیدنیه که من دانلود کردم.وگرنه فیلمش خیلی بی سر وته و پرت و پلا هست.من عصرها از آی فیلم میدیدم ولی دیگه از دنبال کردن سریال منصرف شدم
سریال بسیار زیباییه.شما هم از دیده شدنش سوختید
سریال مزخرف
اعصاب خورد کن
سریال شاد پخش کنید خودمون به اندازه کافی غم وغصه بی پولی گرفتاری داریم
خیلی استرس به بیننده میده اگه این همه استرس را درچندماه میداد نه در۲۷ قسمت.قابل قبول تر بود.حتی اگر کتاب هم باشه نویسنده اش خودش معلومه خوشش میآمده این همه اضطراب واسترس را
حداقل با نویسنده بخش فرهنگی یه هماهنگی داشته باشید که اونجا ابراز امیدواری از پیشرفت داستان نداشته باشه که بعدش بیاین بگین از اول ضعیف بوده!
هرچند موافقم از ابتدا هم نویسنده نشسته فکر کرده چجوری اعصاب مردم بهم بریزه این حجم از تخیلات دردناک وارد داستان کرده
آقای سعید سلطانی عادت داره به ساخت سریال هایی که حتی یک بار مصرفم نیستن انگار دنبالشون کردن کلی اتفاقات مهم رو در پنج دقیقه به شکل فوق آماتور به تصویر میکشن! فیلمنامه ، کارگردانی و بازیگری خیلی خیلی ضعیفن
ببخشید که سریال بر اساس داستان واقعی ساخته شده
دیگه به مردم میگیم زندگیتون انقدر غم نداشته باشه