انتقاد تند از سیاسیکاری جدید نمایندگان مجلس
مجلس دیروز با یک فوریت لایحه دولت برای اصلاح قانون به کارگیری افراد در مشاغل خاص مخالفت کرد تا مشکل استفاده از افرادی که خودشان یا فرزندانشان دارای تابعیت خارجی هستند، همچنان مشکلدار باشد و این مشکل به راحتی حل نشود!
برترینها: مجلس دیروز با یک فوریت لایحه دولت برای اصلاح قانون به کارگیری افراد در مشاغل خاص مخالفت کرد تا مشکل استفاده از افرادی که خودشان یا فرزندانشان دارای تابعیت خارجی هستند، همچنان مشکلدار باشد و این مشکل به راحتی حل نشود!
رویکردی که صدای روزنامه اصولگرای «فرهیختگان» را نیز درآورد. این روزنامه از سیاسیکاری در این زمینه انتقاد کرده و نوشته: «رد فوریت این لایحه، اگرچه نشاندهنده نگرانی مجلس نسبت به مسائل امنیتی بود؛ اما از سوی دیگر، توجه به این موضوع را ضروری میسازد که قوانینی با این سطح از حساسیت باید دقیق، متعادل و قابل اجرا باشند. در غیر این صورت، ممکن است جامعه با پیامدهایی مانند کاهش اعتماد عمومی یا محروم شدن از شایستگان روبهرو شود. یکی از پیامدهای احتمالی این تصمیم، افزایش فشار بر نخبگان و متخصصانی است که به دلیل شرایط زندگی یا شغلی، خود را در چنین موقعیتی میبینند. در صورتی که این افراد احساس کنند قوانین ناعادلانه آنها را از مشارکت در اداره کشور محروم میکند، احتمال مهاجرت نخبگان یا کاهش انگیزه برای خدمت در مناصب حساس افزایش مییابد.»
در ادامه این گزارش تاکید شده که «یکی از نگرانیهای جدی در مورد قوانین کلی و سلبی، ایجاد فضای سوءظن نسبت به افراد است. اینکه یک فرد صرفاً به دلیل تابعیت مضاعف اعضای خانوادهاش به خیانت متهم شود، امری غیرعادلانه و خلاف اصول انسانی و قانونی است. هیچکس را نمیتوان تا زمانی که دلایل و شواهد قطعی علیه او وجود نداشته باشد، به خیانت یا عدم تعهد ملی متهم کرد. اتهامزنی بیپایه و اساس، علاوه بر آنکه شخصیت فرد را تخریب میکند، ممکن است به بیاعتمادی عمومی نیز دامن بزند. با وجود نگرانیهای امنیتی، قوانینی که بدون استثنا و به صورت کلی اعمال شوند، میتوانند مشکلاتی جدی ایجاد کنند. حذف بهیکباره و دستهجمعی افرادی که ممکن است به دلایل غیرعمدی یا کاملاً مشروع، فرزند یا همسر دو تابعیتی داشته باشند، میتواند به تضییع حقوق افراد شایسته منجر شود. بسیاری از استادان برجسته دانشگاههای ایران، در دوره تحصیلات خود در کشورهای خارجی، صاحب فرزند شدهاند. این فرزندان به دلیل قوانین کشورهای محل تولد، به طور خودکار تابعیت آن کشور را دریافت کردهاند. آیا میتوان این افراد را صرفاً به دلیل شرایطی که خارج از کنترلشان بوده است، از مناصب حساس کنار گذاشت؟ این شرایط را نمیتوان بهعنوان امری عمدی یا نشانهای از ضعف تعهد ملی تلقی کرد.»
این روزنامه اصولگرا با اشاره به اینکه «موضوع دوتابعیتیها در پیچ دعواهای سیاسی گیر افتاد» نوشته: «مسئله برخورد با افرادی که اعضای خانوادهشان تابعیت مضاعف دارند، طی سالهای اخیر از یک بحث علمی و امنیتی، به موضوعی سیاسی تبدیل شده است. این سیاستزدگی نهتنها روند قانونگذاری را تحتتأثیر قرار داده، بلکه باعث شده بحثهایی که میتوانست با دیدگاهی کارشناسانه حلوفصل شود، به محل مناقشات جناحی و فردی بدل شود. این وضعیت باعث پیچیدهتر شدن مسئله و کاهش امید به یافتن راهحلهای منطقی و عادلانه شده است.»
نظر کاربران
باوضعیت،گشایشی،درکشورصورت نخوادگرفت ومتاسفیم.
در این وضعیت که هم بحران تورم وجود دارد هم خطر جنگ کشور رو تهدید میکند و هم کشور از هر طرف تحت فشار است یه عده تمام دغدغه شون اینه که حالا که در انتخابات شکست خوردن از دکتر ظریف که همه بالاتفاق به ایمان و تدین تخصص و توانمندی و تعهد ایشان به نظام مردم و کشور ایران معترفند ، انتقام بگیرند آن هم ,به این بهانه واهی که چرا هنگام تحصیل یا ماموریت فرزندشون در آمریکا به دنیا امده
دنیا چقدر به این جوک خواهد خندید
ظریف راملت نمخوادمجلس نمیخواد.چه اصراری هست که باشد قحط الرجال است.؟
واقعالعنت به تندروها
خود ظریف میگفت من در این دولت نیستم پس چرا الان در دولت سمتی دارد حرف مجلس حالا با هر دلیلی باید اجرا شود پس ظریف از سمتش استعفا بده
از زبان مردم حرف نزن
کاش این جماعت بقدر سر سوزن بجای انتقام و کینه ورزی نگران منافع ملی ایران اسلامی بودند .
اگه دکتر ظریف نباشه دیگه مملکت گل و بلبل میشه ، چقدر کینه و حسادت دارین
شما برچه اساسی این حرف میزنید خیلی از افرادی که به پزشکیان رای دادن به دلیل حمایت های ظریف بود .
خوب اینم یک اشتباه دیگر که کم کم داره نمایان میشه