۱۴۷۳۳۴۲
۱۲ نظر
۲۱۱۰
۱۲ نظر
۲۱۱۰
پ

آقای قالیباف! ما را به یاد شب‌های برره انداختید

اول از همه باید از جناب قالیباف پرسید این فعل های بدون فاعل که می گویبد، مربوط به چه کسانی است؟ این هایی که نمی گذارند خودرو وارد شود کیستند؟ این ها که می گویند برای واردات خودرو پول نیست چه کسانی هستند؟ نام و مشخصات اینایی که نمی خواهند اجازه رقابت دهند چیست؟!

جعفر محمدی در عصر ایران نوشت: آقای محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، گفته است: "قریب به ۲ سال است که واردات خودروی دست دوم را تصویب کرده ایم؛ چرا نمی‌گذارند؟ چطور می‌شود در سال بیش از ۸ میلیارد دلار قطعه وارد می‌کنند، ولی برای واردات خودروی کارکرده می‌گویند پول نیست! چرا؟ چون نمی‌خواهند اجازه رقابت بدهند."

در این باره چند نکته مهم قابل توجه است:

۱ - اول از همه باید از جناب قالیباف پرسید این فعل های بدون فاعل که می گویبد، مربوط به چه کسانی است؟ این هایی که نمی گذارند خودرو وارد شود کیستند؟ این ها که می گویند برای واردات خودرو پول نیست چه کسانی هستند؟ نام و مشخصات اینایی که نمی خواهند اجازه رقابت دهند چیست؟!

اگر نام این ها بر مردم و حتی بر رسانه های پر و بال بریده ایران مستور باشد، قابل درک است اما چرا مسوولان هیچگاه نامی از این موجودات موهوم که نمی گذارند  کار ملک و ملت به سامان شود، نمی برند؟! این ها چه کسانی هستند که حتی در دوران همگرایی دولت و مجلس همسوی اصولگرا نیز اراده شان را بر تصمیم این دو قوه تحمیل کرده و از تعقیب قوه قضائیه نیز در امان بوده اند؟!

به آقای قالیباف عرض می کنیم که دفعه بعد یا این مجهول الهویه را رونمایی کند یا اصلاً درباره شان حرف نزند و داغ ملت را تازه نکند؛ چرا که وقتی نمی تواند یا جرات ندارد نام و نشان شان را بر زبان بیاورد، طبیعتاً کاری هم نمی تواند بکند و هر چه می گوید حمل بر عوام فریبی می شود که "ایها الناس! دیدید چه نطق خوبی کردیم؟!"

۲ - این که مصوبه مجلس، در روز روشن و به مدت دو سال است که دارد خاک می خورد و کسی برایش تره هم خرد نکرده -بدان حد که صدای رئیس مجلس هم درآمده- بیش از هر چیزی، نشان از ضعف مفرط، آشکار و اظهر من الشمس مجلس است. وظیفه مجلس، تصویب قانون و به باد سپردن آن نیست، بلکه وظیفه مهم تری به نام نظارت بر حسن اجرای قانون را هم دارد که آن را به یاد نسپرده است!

اگر آن موجودات ناشناس، نام و نشان ندارند، نام، نام خانوادگی و تصاویر همه کوتاهی کنندگان در نظارت بر اجرای قانون واردات خودروی دست دوم ، جلوی چشم مردم است: همه نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مشخصاً اعضای کمیسیون های مربوطه و هیات رئیسه و نهایتاً شخص رئیس مجلس.

۳ - گفته است ۸ میلیارد دلار برای واردات قطعات خودرو از کشور ارز خارج کرده اند. برای درک بهتر بزرگی این عدد بد نیست بدانید که اگر همین میزان ارز را به جای واردات قطعات و تولیدخودروهای بی کیفیت و ایرانی و چینی صرف واردات خودروهای دست دوم می کردند، می شد بین حدود ۶۰۰ هزار خودروی با کیفیت دست دوم زیر ۵ سال ژاپنی، کره ای و اروپایی وارد کرد؛ مثلاً می شد نیسان سانی مدل ۲۰۲۱ را  به قیمت ۱۰ هزار دلار خرید یا هیوندای النترای مدل ۲۰۲۳ را به قیمت ۱۵ هزار دلار وارد کرد یا کیا اوپتیمای مدل ۲۰۲۰ را زیر ۱۱ هزار دلار خریداری کرد یا برای نیسان ماکسیمای ۲۰۲۱ تقریبا ۱۶ هزار دلار داد و برای هوندا سیویک ۲۰۱۹ فقط ۱۰ هزار دلار پرداخت کرد و برای تویوتا یاریس ۲۰۲۲ فقط ۱۰ هزار دلار و قس علیهذا! 

انصاف دهید این خودروهای دست دوم، بهتر، بادوام تر، با رفاه تر، کم مصرف تر، ایمن تر و زیست محیطی تر از صفرهای مونتاژ داخل نیستند؟

آقای قالیباف! ما را به یاد شب‌های برره انداختید

همچنین با این 8 میلیارد دلار می شد 400 هزار خودروی 20 هزار دلاری صفر کیلومتر روز دنیا وارد کشور کنیم و با ادامه این روند در چند سال، خودروهای فرسوده  داخلی را با محصولات روز دنیا جایگزین کنیم و از محل صرفه جویی در مصرف بنزین و کاهش خسارات آلودگی هوا و تصادفات و ...، بیمه بیکاری کارکنان صنعت خودرو را تامین کنیم.

حال بگذریم که اگر در شرایط تحریم نبودیم، با همین 8 میلیارد دلاری که رسما هیچ و پوچ شده، می شد دو یا سه خودروساز بزرگ و معتبر را وارد چرخه تولید در ایران کرد تا هم تکنولوژی منتقل کنند، هم با قطعه سازان داخلی کار کنند، هم اشتغال بیافرینند و هم محصولات تولید ایران شان را صادر کنند و سود مشترک ببریم.

البته واقفیم که موضوع به این سادگی هم نیست و هزار پیچیدگی فنی و مالی و لجستیکی دارد؛ غرض، تاکید بر کلیت ماجراست که چه پول های بزرگی از سرمایه این ملت با بی تدبیری و البته رانتخواری، از بین می رود و این در حالی است که می توان این پول های نجومی را منطقی تر و ملی تر و عاقلانه تر خرج کرد.

اما به قول آقای قالیباف، موجوداتی بی نام و نشان نمی گذارند و تنها کاری که ما و مجلسیان می توانیم بکنیم این است که به یاد شخصیت خیالی خرزوخان در سریال شب های برره آقای مهران مدیری بیفتیم که بود و نبود!

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    همان کسانی که قدرت دارند وسودمیبرندومملکت راویرانه کردند

  • ناشناس

    قالیباف اگر تاعید منطقی داری به ریاست
    مجلست ارایه بده بگو بشنویم 😊 » مگه
    بیکارم کی تونسته از دقیقه شدن ثانیه به
    دقیقه ساعت روز هفته ماه سال جلو گیری
    کنه ؟ من دومیش باشم 🤓 :

  • بدون نام

    من هم با خواندن این مطلب یاد برنامه افشاگر ۹۰ افتادم

  • بینام

    حتماً آقای میرسلیم ناراحت می شود برای واردات خودرو

  • مصطفی

    داغ دل ما در این مورد همیشه تازه هست

  • امیر

    نمایندگان رفتن گل بچینن

  • f

    نمایندگان فعلاً در خواب هستند یا اینکه به سودهای خود به شرکت‌هایی که سهام دارند هستند

  • مهدی

    .نمیدانم چرا سریال شب های برره ، پخش نمیشه. !!!؟

  • ali

    از کاردانی شما جماعت 290نفره است که مملکت به این روز افتاده

  • بازنشسته

    خجالت هم خوب چیزیه ایناکه به اصطلاح نماینده مردمندوکسی هم بهشون رای نداده برای مامردم بدبخت تعیین و تکلیف میکنند شکرخدامانزدیک به مرگیم وای بحال بقیه

  • ملت

    اسم نمیبره، چون برای آگاهسازی مردم نیست، برای تهدید مخاطبان خاص هست که ....

  • بابا احمد

    دلم خونه ، من غلط کردم که از یک والده ای عقب افتاده ای
    مهجور بدنیا آمدم ،
    ما زندءگی نعمی کنیم ، جان می کنیم ، با این شراط ناحق و ناگوارو فشار مصاعف برای
    جوانان روحیه و مردی نمیمونه
    که تشگیل خانواده بد و مسوءلیت زن و بچه و ناموس داری و پرداخت ۲۰۰--۳۰۰ تا سکه های طلا بی افته گردنش‌!
    بخدا قسم مجرد ها بیشتر از متاءل ها عمر می

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج