۱۴۹۷۹۹۷
۷۲۶۱
۷۲۶۱
پ

​بارش برف و باران در تهران طی روزهای آتی

اداره کل هواشناسی استان تهران ضمن اشاره به فعالیت سامانه بارشی در استان تهران از ادامه فعالیت این سامانه تا چهارشنبه (۲۲ اسفندماه) خبر داد.

ایسنا: اداره کل هواشناسی استان تهران ضمن اشاره به فعالیت سامانه بارشی در استان تهران از ادامه فعالیت این سامانه تا چهارشنبه (۲۲ اسفندماه) خبر داد.

63189160

بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی طی پنج روز آینده آسمان استان تهران نیمه ابری در بعضی ساعات همراه با وزش باد پیش‌بینی می‌شود. 

فعالیت سامانه بارشی در آسمان تهران

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران از امروز شنبه (۱۸ اسفندماه) تا چهارشنبه (۲۲ اسفندماه) با فعالیت سامانه بارشی آسمان نیمه ابری تا ابری، بعضی ساعت‌ها به ویژه از بعد از ظهر امروز تا صبح فردا (۱۹ اسفندماه) در نیمه شمالی بارش باران و گاهی برف در ارتفاعات، بارش برف و گاهی کولاک و در نیمه جنوبی بارش باران، گاهی همراه با وزش باد شدید و رگبار و رعد و برق مورد انتظار خواهد بود.

کاهش نسبی دما تا فردا

امروز تا فردا کاهش نسبی دما و از دوشنبه روند افزایش نسبی دما در گستره استان پیش‌بینی می‌شود.

کمینه دمای تهران در ۲۴ ساعت گذشته 

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، توچال با کمینه دمای ۶- درجه سانتیگراد سردترین ایستگاه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.

پیش‌بینی وضعیت جوی دو روز آینده تهران 

آسمان تهران فردا ( ۱۹ اسفندماه) ابری و وزش باد در بعضی ساعت‌ها بارش باران و مه آلود به‌تدریج کاهش ابر با حداقل دمای ۹ و حداکثر دمای ۱۱ درجه سانتیگراد و طی ‌دوشنبه (۲۰ اسفندماه) نیمه ابری و وزش باد، گاهی بارش باران و مه رقیق به‌ تدریج کاهش ابر در بعضی ساعت‌ها بارش پراکنده باران با حداقل دمای ۸ و حداکثر دمای ۱۲ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

سنجش شدت بارندگی در تهران در ۲۴ ساعت گذشته

همچنین شدت بارندگی در ۲۴ ساعت گذشته در ایستگاه‌های استان‌های تهران نیز در فیروزکوه آلودگی ۲.۵ میلیمتر، فیروزکوه ۱.۸ میلیمتر، فرودگاه امام خمینی ۱.۲ میلیمتر، آبعلی ۱ میلیمتر، لواسان ۰.۸ میلیمتر، پردیس ۰.۸ میلیمتر، میگون ۰.۶ میلیمتر، دماوند ۰.۵ میلیمتر، ورامین ۰.۴ میلیمتر، شمیرانات-اقدسیه ۰.۴ میلیمتر، شرق تهران ۰.۴ میلیمتر، ژئوفیزیک تهران ۰.۲ میلیمتر، شهر قدس ۰.۲ میلیمتر، شهریار ۰.۱ میلیمتر و فرودگاه مهرآباد ۰.۰۱ میلیمتر اعلام شده است. به این فیروزکوه ـ آلودگی ترتیب با ۲.۵ میلیمتر بیشترین بارش در ۲۴ ساعت گذشته را داشت.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج