۱۵۰۹۹۲۶
۱۹ نظر
۱۳۵۳
۱۹ نظر
۱۳۵۳
پ

لوبیا چیتی در روزهای اخیر تبدیل به مساله شده است

سخنگوی اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران گفت: لوبیا چیتی باید حداکثر با قیمت ۲۰۰ هزار تومان در هر کیلو در اختیار مصرف‌کننده قرار بگیرد و در عمده‌فروشی‌ها حدود ۱۵۰ هزار تومان قیمت داشته باشد در حالی که اکنون قیمت عمده‌فروشی این کالا ۲۷۰ هزار تومان در هر کیلو است.

ایلنا: سخنگوی اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران گفت: لوبیا چیتی باید حداکثر با قیمت ۲۰۰ هزار تومان در هر کیلو در اختیار مصرف‌کننده قرار بگیرد و در عمده‌فروشی‌ها حدود ۱۵۰ هزار تومان قیمت داشته باشد در حالی که اکنون قیمت عمده‌فروشی این کالا ۲۷۰ هزار تومان در هر کیلو است.

Capture

قیمت لوبیا چیتی در جایگاه یکی از حبوبات پرمصرف کشور تا ۵۰۰ هزار تومان در هر کیلو افزایش یافته است؛ حسین فرهادی، سخنگوی اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران این افزایش قیمت بی‌رویه را تائید کرد و توضیح داد: در اواخر سال گذشته با تغییر نرخ ارز نیمایی به بازار توافقی این سیگنال به واردکنندگان حبوبات وارد شد که با افزایش نرخ حبوبات در آینده نزدیک روبه‌رو خواهیم شد. این اتفاق به کاهش عرضه از سوی تامین‌کنندگان و افزایش ۳۰ تا ۴۰ درصدی قیمت انواع حبوبات انجامید. علاوه بر این افزایش نرخ ارز در بازار آزاد در اواخر پارسال نیز به این گرانی دامن زد. این افزایش قیمت در مورد لوبیای چیتی بیشتر از دیگر حبوبات مشهود بود و افزایش قیمت این قلم کالا تا ۲۰۰ درصد پیش رفت. 

وی افزود: با این حال با فروکش کردن نرخ ارز در هفته‌های گذشته قیمت انواع حبوبات از جمله لوبیا چیتی حدود ۲۰ درصد کاهش پیدا کرد اما همچنان قیمت این کالا بی‌رویه گران است. لوبیا چیتی باید حداکثر با قیمت ۲۰۰ هزار تومان در هر کیلو در اختیار مصرف‌کننده قرار بگیرد و در عمده‌فروشی‌ها حدود ۱۵۰ هزار تومان  قیمت داشته باشد در حالی که اکنون قیمت عمده‌فروشی این کالا ۲۷۰ هزار تومان در هر کیلو است. 

فرهادی تصریح کرد: هر رقمی بالاتر از ارقام یادشده برای لوبیا چیتی حبابی است که به دلیل عرضه قطره‌چکانی از سوی واردکنندگان ایجاد شده است.

سخنگوی اتحادیه بنکداران مواد غذایی اظهار کرد: در شرایطی که بازار در کمبود به سر می‌برد، واردکنندگان که عرضه‌کننده نیز هستند بدون توجه به تقاضای بازار با عرضه دوفاکتوره کنترل قیمت‌ها را در اختیار می‌گیرند. 

وی خاطرنشان کرد: البته لوبیاچیتی در داخل کشور در حوالی شیراز و خمین کشت می‌شود اما خشکسالی شیراز در سال گذشته تولید این کالا را کاهش داد و دولت باید برای جبران کاهش تولید داخل جریان واردات این کالا را تسهیل می‌کرد اما این اتفاق نیفتاد و بازار با کمبود روبه‌رو شد و تعادل آن بر هم ریخت. 

فرهادی اضافه کرد: در این شرایط تنها وزارت جهاد کشاورزی می‌تواند با ورود به بازار حباب قیمت لوبیاچیتی را از بین ببرد. 

وی همچنین از چین، قرقیزستان و ازبکستان به عنوان اصلی‌ترین مبادی واردات لوبیا چیتی به ایران نام برد. 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • عبدالله

    جهاد کشاورزی خودش با قیمت مناسب از کشاورزان خریداری کند. و در سبد کالای مردم قرار دهد. این واسته هاست که باعث گرانی می شوند.

  • عسگری

    باسلام چی ۲۷۰هزار بنده تو مصلی مشهد خریدم کیلویی ۳۷۰هزارتومان

  • کوروش

    مردم نخرن زیر 100میاد

  • فرزانه اصغری

    در تهران هم کیلویی ۳۶۰ الی ۳۸۰ تومان است.

  • 768912

    یعنی ما حتی نمیتونیم تو کشور خودمون لوبیا چیتی کشت کنیم ؟؟!!!!!!

  • امیر

    خخخخخخ

  • بی نام

    تولید خودمون هم هست عجیبه

  • بی نام

    تا میبینن یه چیزی مصرف زیادتری داره گرونش میکنن لعنت بر همتون

  • محمد رضا

    مسله ای نیست....‌اگه تنها...این بود...اره میگفتم بله...ولی همه چیزمون مسله است..‌.وقتی دولت همیشه منتظره سال عوض بشه وهمه چیز رو ...دولا پهنا ببره بالا...ازمردم عادی بیش ازاین انتطار نیست...پس الکی کاسه داغتر ازاش نشید....تمام..ما که دیگه به این حرفها عادت کردیم.

  • یاسر

    ما که اصلا مصرف نمیکنیم به جاش لوبیا قرمز استفاده میکنیم 🙂

  • بدون نام

    لطفا‌منبعد‌قیمت‌لوبیا‌چیتی‌رو‌به‌عدد‌محاسبه‌واعلام‌کنید‌.....تقریبا‌دونه‌ای‌۱۲۰۰‌تومان

  • ...

    چی تو مملکت ما مساله نشده _ دلار_ سکه _ طلا _ مسکن _کار _ نان _ آب _ برق _ گاز _ اینترنت _خیار_گوجه_ بادمجان _ عدس _ لوبیا ، دارو _(بلیط هواپیما ، اتوبوس ، قطار) _مدرسه _دانشگاه و... همه شدن مسله هر روز مردم بدبخت و گرفتار ایران _ پس این دولتهای ... چکاری انجام میدن برای مردم ساده ایران...فقط فکر یارانه قطع کردن و دست تو جیب مردم کردن رو فقط بلدن !!!

  • ذوالفقاری

    تبریز قیمتش کیلویی ۴۰۰ هزارتومان 😳

  • Ahmad

    مگه دیوانه ام کیلو ۴۰۰ ۵۰۰ لوبیا بخریم واالله

  • حسینی

    آقای پزشکیان ممنونم این هم از حبوبات

  • بی نام

    کیلویی ۱۰۰ تومنم زیاده
    نمی خوریم

  • مهرزاد

    چینیها دارن تو کره مریخ برنج و لوبیا میکارن...
    ما هنوز مشکل نخود و لوبیا داریم!!

  • دکتر رامون کاخال

    مرگ بر لوبیا چیتی

  • اهواز...

    کجا کیلو ۲۰۰ بیشتره

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج