نیمی از زوجهای این شهرستان طلاق گرفتند!
آمارهای تکاندهنده از دادگستری تربتحیدریه پرده از بحرانی خاموش برمیدارد: نزدیک به ۵۰ درصد از ازدواجهای ثبت شده در سال گذشته در این شهرستان، با طلاق پایان یافته است.
ایرنا: آمارهای تکاندهنده از دادگستری تربتحیدریه پرده از بحرانی خاموش برمیدارد: نزدیک به ۵۰ درصد از ازدواجهای ثبت شده در سال گذشته در این شهرستان، با طلاق پایان یافته است.
دبیر تخصصی صیانت از سرمایههای انسانی همایش ملی توسعه منطقه تربتحیدریه گفت: بر اساس آمارهای دادگستری این شهرستان، تقریبا نیمی از ازدواجهای صورت گرفته در سال گذشته، منجر به طلاق شده است.
مهلا حجازی روز چهارشنبه در چهارمین همایش ملی توسعه منطقه تربتحیدریه افزود: بر اساس آمار ارائه شده از سوی دفاتر ازدواج و طلاق در این مدت بیش از هزار و ۸۰۰ ازدواج نیز به ثبت رسیده است.
وی با انتقاد از نبود سامانه اطلاعاتی جامع برای این امر در شهرستان تربت حیدریه گفت: این آمار دقیق نیست و در بسیاری از موارد برای بررسی آسیبهای اجتماعی و رفع مشکلات حوزه شهری و روستایی، دارای یک بانک اطلاعاتی کامل و دقیق نیستیم.
حجازی افزود: مشکل دوم جزیرهای کار کردن دستگاههای دولتی است که این مساله سرمایه ملی را به هدر میدهد و زمانی میتوان به نتایج چنین همایشهایی امیدوار بود که دارای خروجی تاثیرگذاری باشد و در شرایط کنونی شایسته است یک سیستم جامع و یکپارچه تصمیمسازی در شهرستان و البته منطقه ایجاد شود.
وی از مدیران دستگاهها و نهادهای دولتی تربتحیدریه خواست تا از تحقیقات و پژوهشهای دانشگاهی برای رفع مشکلات روزمره بهره گیرند زیرا تاکنون این اتفاق مثبت آن طور که باید و شاید در این شهرستان به وقوع نپیوسته است.
نماینده مردم تربتحیدریه، زاوه و مهولات در مجلس شورای اسلامی هم در سخنانی ضمن انتقاد از کیفیت مقالات ارائه شده به این همایش گفت: انتظار میرفت تحلیل های ارایه شده علمیتر به شکلی که منجر به یک رهیافت علمی و اثرگذار باشد، ارائه میشد.
محسن زنگنه افزود: وقتی معاون دانشگاه علوم پزشکی، آمار مرگ و میر ناشی از تصادفات را ارایه میکند، انتظار میرود آمار مرگ و میر ناشی از قصور پزشکی نیز ارایه شود.
وی ادامه داد: در بخش عمران نیز صحبتهای ایراد شده اصلاً جایگاه دانشگاهی نداشت و تنها با ارایه یک پاورپوینت کلیاتی مطرح شد.
مجتبی شجاعی فرماندار تربتحیدریه نیز گفت: بعد از پایان همایش و در قالب یک اندیشکده تمامی موارد ارایه شده مورد بررسی، راستی آزمایی و تحلیل قرار خواهد گرفت.
چهارمین همایش ملی توسعه منطقه تربتحیدریه روز چهارشنبه با حضور جمعی از مسوولان محلی و استادان و پژوهشگران به میزبانی دانشگاه دولتی این شهرستان برگزار شد.
مرکز شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربتحیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد
نظر کاربران
بیکاری، بی پولی متهم اول در هر طلاق هست
بیشتر مردهای تربت حیدریه معتادن انجا خیلی راحت افیون روج داره اعلب مردان وکمی هم از زنان زیر فشار مردان معتاد میشوند انجا قاچاق خیلی راحت صورت میگیرد
ازدواج کردن در این زمانه کاری واقعاً اشتباه هست چون صمانت عقلی و تعهدی واقعاً وجود ندارد همه از هم طلبکار هستند و خوشبختی خودشان را در گرفتن مال و زندگی از همدیگر میدانند زندگی رفت ازدواج رفت همه چی رفت
خدایا چرا زنده ایم و چقدر بی رکیم که دق نمیکنیم .
پنجاه درصد دیگه هم امسال از هم جدا میشن به امید خدا همه راحت زندگی میکنن .🤣🤣
ازدواج پولی مصلحتی یا سیاسی یا به زور دخترها ا شوهر دادن این مورد بی ناموسی است
بطور ویژه باید در مورد این موضوع تحقیق وراه حل بر اساس تحقیق ارائه شود
باید گریست ..که چطور دو جوان با عشق زندگی را آغاز و بعد مدتی با نفرت جدا میشوند....آنهم شهرستان کوچکی در گوشه از ایران
دیگه جامعه به فقروورشکستگی اقتصادی نزدیک شده!اثراتش درسفره مروم مشهودهست!
همه جا همینه