۱۵۱۳۹۳۰
۶۲۱
۶۲۱
پ

ماجرای بازداشت سه شهروند ایرانی در انگلیس

پلیس انگلیس علیه سه شهروند ایرانی در این کشور موضع گیری کرد.

خبرگزاری مهر: پلیس انگلیس علیه سه شهروند ایرانی در این کشور موضع گیری کرد.

458300_840

به نقل از الجزیره، رویترز به نقل از پلیس انگلیس گزارش داد که سه شهروند ایرانی بر اساس قانون امنیت ملی انگلیس بعد از اجرای تحقیقات در خصوص مبارزه با تروریسم تفهیم اتهام شده‌اند.

چند روز قبل پلیس انگلیس اعلام کرده بود که در یک عملیات سه شهروند ایرانی را به بهانه مبارزه با تروریسم بازداشت کرده است.

قبل از آن نیز پلیس مبارزه با تروریسم انگلیس به بهانه تلاش برای اجرای یک عملیات تروریستی پنج تن از جمله چهار شهروند ایرانی را بازداشت کرد.

این بازداشت‌ها در چارچوب عملیات یگان مبارزه با تروریسم پلیس انگلیس در غرب لندن، منچستر، روچدیل و استاکپورت صورت گرفت.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج