۱۵۱۴۲۴۳
۲۳۹
۲۳۹
پ

طراحی ۶ ابرپروژه هوش مصنوعی برای حل ناترازی انرژی در ایران

۶ ابرپروژه مجهز به هوش مصنوعی برای کمک به رفع ناترازی و عدم تعادل مزمن عرضه و تقاضای انرژی در ایران طراحی شده است.

تهران تایمز: به گفته یک کارشناس فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی، "سازمان فناوری اطلاعات" ایران تلاش‌هایی را برای رفع ناترازی انرژی کشور با استفاده از هوش مصنوعی با طراحی ۶ پروژه بزرگ هوش مصنوعی که برای حمایت از این ابتکار طراحی شده‌اند، آغاز کرده است.

2173365_434

"میرعلی سیدی"، کارشناس فناوری، روز شنبه در نشست تخصصی هوش مصنوعی که در پژوهشگاه فضایی ایران برگزار شد، اعلام کرد که 6 ابرپروژه مجهز به هوش مصنوعی برای کمک به رفع ناترازی و عدم تعادل مزمن عرضه و تقاضای انرژی در ایران طراحی شده است. وی خواستار مشارکت شرکت های دانش بنیان برای کمک به اجرای این طرح ها شد.

سیدی با بیان اینکه ایران در حال حاضر رتبه 161 جهان را از نظر دسترسی به فناوری دارد، گفت: در رقابت بین زیرساخت‌ها، باید در لبه فناوری باقی بمانیم. "در حالی که ما نیروی کار قوی در بخش های ارتباطات و زیرساخت داریم، خدمات آنلاین ما توسعه نیافته تر است."

وی افزود: "عملکرد ضعیف در شاخص هایی مانند تجارت و ترانزیت بیشتر نشان دهنده عقب ماندگی ایران در خدمات دیجیتال است. 

این کارشناس از رویکرد مسکوت مانده کشور در میان وزارتخانه ها و سازمان ها انتقاد کرد که به گفته وی به عملکرد ضعیف ایران در دسترسی به فناوری ارتباطات کمک کرده است. 

او گفت: "وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، اکنون به طور فعال رویکرد مبتنی بر اکوسیستم را ترویج می کند. چنین اکوسیستم هایی همکاری و تعامل بین سازمانی را تقویت می کنند و در سال های آینده، تمرکز ما باید از سیستم های ایزوله به اکوسیستم های یکپارچه تغییر کند."

سیدی تاکید کرد که ساخت این اکوسیستم ها به 3 مولفه اصلی افراد، مشاغل و داده های مکانی نیاز دارد. در حالی که سیستم های شناسه ملی جنبه فردی را مورد توجه قرار داده اند، اطلاعات مربوط به مشاغل و کاربری زمین ناقص است.

او با تاکید بر اینکه اکوسیستم انرژی به‌عنوان حوزه‌ای کلیدی که در آن تحول دیجیتال می‌تواند نتایج ملموسی به همراه داشته باشد، تخمین زد که فناوری‌های هوشمند می‌توانند بین 15 تا 25 درصد ناترازی انرژی کشور را برطرف کنند.

سیدی تاکید کرد: هوش مصنوعی می تواند راه حل های کوتاه مدت برای بحران انرژی ارائه دهد. 6 ابرپروژه بزرگ هوش مصنوعی پیشنهاد شده است و ما از همه شرکت های دانش بنیان می خواهیم که مشارکت کنند. یکی از این پروژه ها مدیریت انرژی با استفاده از الگوریتم هایی برای شناسایی و کاهش مصرف بیش از حد انرژی در بخش های صنعتی است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج