۱۵۲۴۵۱۳
۴۶۷
۴۶۷
پ

آخرین وضعیت بازگشت زائران ایرانی از عربستان

رئیس ستاد مدینه سازمان حج و زیارت گفت: با توجه به محدودیت‌های پروازی، ۸ پرواز امروز از مدینه به فرودگاه مشهد خواهیم داشت که زائران را به درون کشور منتقل خواهد کرد.

خبرگزاری مهر: رئیس ستاد مدینه سازمان حج و زیارت گفت: با توجه به محدودیت‌های پروازی، ۸ پرواز امروز از مدینه به فرودگاه مشهد خواهیم داشت که زائران را به درون کشور منتقل خواهد کرد.

6254307

حمیدرضا محمدی رئیس ستاد مدینه سازمان حج و زیارت در خصوص آخرین وضعیت بازگشت حجاج به کشور گفت: شب گذشته آخرین گروه حجاج از طریق مرز زمینی عراق به میهن بازگشتند و از امروز تا ۱۰ تیر همه زائران با پرواز مستقیم راهی ایران خواهند شد.

محمدی با اشاره به بازگشت ۱۴ کاروان در روز جاری بیان کرد: با توجه به محدودیت‌های پروازی فعلاً ۸ پرواز در روز جمعه ۶ تیر از مدینه به فرودگاه مشهد خواهیم داشت که زائران استان‌های گلستان، تهران، آذربایجان غربی، کردستان و همدان را به درون کشور منتقل خواهند کرد.

رئیس ستاد مدینه از اتخاذ تمهیدات لازم برای انتقال حجاج از فرودگاه مشهد به استان‌های مختلف خبر داد و گفت: اتوبوس‌های باکیفیت، وعده غذایی گرم و بسته رفاهی بین راهی برای زائران در نظر گرفته شده و همه ظرفیت سازمان حج برای خدمت‌رسانی شایسته به زائران فعال شده است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج