۱۵۲۴۵۷۸
۲۴۶۵
۲۴۶۵
پ

سعید مهری نه، ساپینتو به دنبال این بازیکن است

خلاف تصورات، ساپینتو دنبال جذب سعید مهری نیست و یک شاگرد سابق دیگرش را می‌خواهد.

خبرورزشی: ریکاردو ساپینتو آرزو دارد یک استقلال آماده و پرستاره در اختیار داشته باشدتا به قول خودش ماموریت نیمه تمامش در این تیم را تمام کند.

394375

در موقعیتی که احتمالا خبری از آمدن ستاره خارجی جدید به فوتبال ایران نخواهد بود، جذب بازیکنان آماده داخلی اولویت آبی ها خواهد بود و در این میان سرمربی پرتغالی علاقه زیادی به همکاری دوباره با یکی از شاگردان گذشته‌اش در استقلال یعنی محمد محبی دارد.

وینگری که سه فصل قبل به صورت قرضی لباس آبی را به تن کرد و به همراه مهدی قائدی زوجی رویایی را تشکیل دادند. در شرایطی که جذب قائدی تقریبا غیرممکن است، ساپینتو از باشگاه خواسته شرایط حضور محبی را بررسی کند؛ لژیونر ملی پوشی که اوضاع چندان جالبی هم در روستوف ندارد.

البته که خرید این بازیکن هزینه بسیار زیادی را در بر خواهد داشت اما شاید حضور قرضی دوباره او گزینه آسان تری باشد. هرچند باید خودش هم راضی باشد که با ترک روسیه در سال منتهی به جام جهانی، به ایران برگردد. در هر صورت ساپینتو بازهم محبی را می‌خواهد و باید دید باشگاه در این زمینه چقدر موفق خواهد بود.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج