۱۵۲۴۹۵۳
۵۱۴
۵۱۴
پ

هیچ کشوری آسمان خود را به روی ایران نبسته است

مدیرعامل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران گفت: پرواز‌های حج از مدینه به مشهد در حال انجام است و هیچ کشوری آسمان خود را به روی ایران نبسته است.

باشگاه خبرنگاران: مدیرعامل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران گفت: پرواز‌های حج از مدینه به مشهد در حال انجام است و هیچ کشوری آسمان خود را به روی ایران نبسته است.

2218189_185

کاپیتان حسین خانلری، مدیرعامل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران در مورد بازگشت حجاج باقیمانده در عربستان گفت: با هماهنگی های انجام شده در شرق کشور و فعال شدن فرودگاه مشهد، مسیر مدینه به مشهد برقرار و ۲۰ هزار حاجی باقی مانده به تدریج به صورت مسقیم از عربستان وارد کشور می شوند.

وی اظهار کرد:در همین رابطه پرواز برنامه ای هما در مسیر مشهد به کراچی، فردا از فرودگاه مشهد انجام خواهد شد. 

 خانلری همچنین تصربح کرد: شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران پرواز داخلی از ایستگاه های پروازی خود را تاکنون انجام نداده و در این مورد تابع قوانین سازمان هواپیمایی کشوری است. 

وی در باره شایعه بسته بودن مرزهای هوایی گفت: تاکنون هیچ کشوری مرزهای هوایی خود را به روی ایران نبسته است.

خانلری درباره برنامه های  شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران در ایام اربعین گفت: برنامه‌ریزی لازم برای انجام پروازهای برنامه‌ای در ایام اربعین در دستور کار است و در صورت لزوم پروازهای فوق‌العاده نیز در این ایام پیش بینی خواهد شد. اطلاعات این پروازها از طریق رسانه‌ها به‌موقع اطلاع‌رسانی خواهد شد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج