۱۵۲۷۴۷۱
۱۱۰۴
۱۱۰۴
پ

طرز تهیه خورشت فسنجان با تمام فوت و فن‌های آن

خورشت فسنجان بهترین انتخاب برای مهمانی ها و دورهمی هاست که طرفداران زیادی دارد. اگر به دنبال یادگیری فوت و فن طبخ این غذای ایرانی خوشمزه هستید و دلتان می خواهد یک خورشت فسنجان عالی برای مهمانان خود بپزید که همه یک دل نه صد دل عاشق دستپخت شما شوند حتما رسپی امروز ما را دنبال کنید.

همشهری آنلاین: خورشت فسنجان بهترین انتخاب برای مهمانی ها و دورهمی هاست که طرفداران زیادی دارد. اگر به دنبال یادگیری فوت و فن طبخ این غذای ایرانی خوشمزه هستید و دلتان می خواهد یک خورشت فسنجان عالی برای مهمانان خود بپزید که همه یک دل نه صد دل عاشق دستپخت شما شوند حتما رسپی امروز ما را دنبال کنید.

5212156

 پخت خورشت فسنجان نیاز به صبر و حوصله زیاد دارد تا خوب روغن بیاندازد و غلظت داشته باشد، بنابراین بهتر است برای پخت این غذا حداقل ۴ ساعت زمان صرف کنید تا یک خورشت عالی با بهترین طعم را به خود و مهمانانتان تقدیم کنید.

مواد اولیه

مغز گردو ۵۰۰ گرم

پیاز رنده شده ۲ عدد

رب انار ملس ۵ قاشق غذاخوری

گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم

زعفران دم کرده به میزان لازم

نمک، پودر پیاز، اورگانو، فلفل سیاه و شکر به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا گردوها را آسیاب کنید. دقت کنید گردوها را خیلی له نکنید و اجازه دهید موقع خوردن کمی زیر دندان بیاید.

گردوها را با حرارت متوسط بدون روغن حدود ۶ دقیقه تفت دهید و مدام هم بزنید تا نسوزد. این کار کمک می کند تا بوی خامی گردو از بین برود البته به روغن انداختن خورشت فسنجان نیز کمک می کند.

یک پیاز رنده شده را روی حرارت بگذارید تا آب آن کشیده شود و با کمی روغن آن را سرخ کنید. وقتی پیاز طلایی شد گردوها را اضافه کنید و ۳ دقیقه تفت دهید. ۱.۵ لیتر آب هم دمای محیط به قابلمه اضافه کنید. اول حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید وقتی جوش آمد زیر حرارت را کم کنید تا ریز ریز جوش بزند. قابلمه باید ۴ ساعت روی حرارت باشد.

نیم ساعت از پخت گردو که گذشت زعفران دم کرده را اضافه کنید.

در ظرفی جداگانه ۴۰۰ گرم گوشت را با یک عدد پیاز آب گرفته شده، نمک، اورگانو، پودر پیاز و فلفل سیاه ورز دهید و اجازه دهید کمی استراحت کند. می توانید به جای گوشت چرخ کرده از مرغ استفاده کنید.

دو ساعت که از پخت گردوها گذشت گوشت ها را قلقلی و با حرارت متوسط با روغن سرخ کنید و به خورشت اضافه کنید تا دو ساعت دیگر با حرارت کم بپزد. دقت کنید هنگام سرخ کردن به گوشت های قلقلی شده زیاد قاشق نزنید که شکل خود را از دست ندهند.

بعد از گذشت ۳ ساعت از پخت، رب انار و نمک خورشت را اضافه کنید و طعم آن را بچشید. اگر دوست دارید خورشت شما کمی شیرین شود می توانید از یک قاشق مرباخوری شکر استفاده کنید. اگر ترش دوست دارید از رب انار ترش استفاده کنید.

یک ساعت آخر خیلی خورشت را با قاشق به هم نزنید تا خوب روغن بیفتد. برای روغن انداختن خورشت فسنجان در یک ساعت آخر ۳ تکه یخ قالبی داخل آن بیاندازید و نیم ساعت بعد ۳ تکه دیگر.

بعد از ۴ ساعت خورشت فسنجان شما آماده است. نوش جان.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج